reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzień dobry. Witam się po leniwym weekendzie. Mialam nadrobić prace domowe oraz inne no ale wyszło jak wyszło ;)
Mój Tymek na szczęście nie choruje ale za to wstaje punkt 6 i powoli zaczynam podejrzewac go o bunt dwulatka ponieważ mocno manifestuje swoje niezadowolenie. A niezadowolony jest bardzo :)
Pokłady cierpliwości są większe niż myślałam :) A pomyśleć, że to dopiero początek :D
U nas też szaro buro i ogólnie dolujaca jest ta pogoda brrr
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja ide dopiero w czwartek i juz się nie mogę doczekać :)

reklama
Odnośnie ruchów to czasem odczuwam bulkotanie, trzepotanie. W sobote poczulam dwa wyraźne kopniecia. Jednak nie mogę się doczekać jak juz ruchy beda reguralne i w razie obaw wystarczy pogłaskać i dzidzia zaraz odpowie ♡♥♡

Witam was w poniedzialek :) u mnie za oknem fajnie, sloneczko swieci i 5 stopni. Wiosno przybywaj ! ;)
Ja wlasnie lape sniadanko. Milego dnia wszystkim i powodzenia na wizytkach !!! & [emoji7]
1487577585-aaaaaa.jpeg

@luska1979 u nas (a mówimy z Dzag o tym samym szpitalu) po porodzie ubierają dziecko i zawijają w becik, więc skapną się jeśli nie będzie go miała. Ja też już myślę nad tym, bo te beciki jednak grube są.. Muszę popatrzeć w internecie czy jest jakaś 'wersja letnia'

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kup becik bawełniany, one są takie kołderkowe i w odróżnieniu do minky (poliester) nie będą tak grzały i pociły maluszka. Pamiętaj że maluch w brzuchu przebywa w temp ok 37stopni a wyjmuje się go na świat zimny ok 20-25. Bedzie chciał być ogrzany i opatulony na początku [emoji4]

Trzymam kciuki za wizyty ja dziś po południu smigam do koleżanki na kawe i ciasto a teraz biorę się za pranie i poczytam książkę bo fajna ale w weekend nigdy nie mam kiedy

W ogóle to witam po weekendzie, nietypowo ciągle poza domem, mniej więcej ogarnęłam tylko tematy

Forum zamknięte tak ale jeszcze nie teraz

Zdrówka dla dzieciaków!!!

Udanych wizyt, chwalcie się, pokazujcie foty i brzuchy :)

Cześć dziewczyny. Forum znalazłam przypadkiem. Mam pytanie.. czy któraś z Was z terminem na sierpień spodziewa sie bliźniaków?
Na drugiej wizycie, 12 tc dowiedziałam sie, ze moja fasolka wcale nie mieszka sobie sama!
Szok i niedowierzanie ale bardzo sie cieszę i mam nadzieje, ze będą zdrowi!
Obecnie 13 tc. Termin miałam na 02.09. ale wiadomo, ze z bliźniakami nie dotrwam

reklama
Do góry