reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzień dobry. Witam się po leniwym weekendzie. Mialam nadrobić prace domowe oraz inne no ale wyszło jak wyszło ;)
Mój Tymek na szczęście nie choruje ale za to wstaje punkt 6 i powoli zaczynam podejrzewac go o bunt dwulatka ponieważ mocno manifestuje swoje niezadowolenie. A niezadowolony jest bardzo :)
Pokłady cierpliwości są większe niż myślałam :) A pomyśleć, że to dopiero początek :D
U nas też szaro buro i ogólnie dolujaca jest ta pogoda brrr
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty. Ja ide dopiero w czwartek i juz się nie mogę doczekać :)

reklama
Odnośnie ruchów to czasem odczuwam bulkotanie, trzepotanie. W sobote poczulam dwa wyraźne kopniecia. Jednak nie mogę się doczekać jak juz ruchy beda reguralne i w razie obaw wystarczy pogłaskać i dzidzia zaraz odpowie ♡♥♡

Witam was w poniedzialek :) u mnie za oknem fajnie, sloneczko swieci i 5 stopni. Wiosno przybywaj ! ;)
Ja wlasnie lape sniadanko. Milego dnia wszystkim i powodzenia na wizytkach !!! & [emoji7]
1487577585-aaaaaa.jpeg

@luska1979 u nas (a mówimy z Dzag o tym samym szpitalu) po porodzie ubierają dziecko i zawijają w becik, więc skapną się jeśli nie będzie go miała. Ja też już myślę nad tym, bo te beciki jednak grube są.. Muszę popatrzeć w internecie czy jest jakaś 'wersja letnia'

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kup becik bawełniany, one są takie kołderkowe i w odróżnieniu do minky (poliester) nie będą tak grzały i pociły maluszka. Pamiętaj że maluch w brzuchu przebywa w temp ok 37stopni a wyjmuje się go na świat zimny ok 20-25. Bedzie chciał być ogrzany i opatulony na początku [emoji4]

Trzymam kciuki za wizyty ja dziś po południu smigam do koleżanki na kawe i ciasto a teraz biorę się za pranie i poczytam książkę bo fajna ale w weekend nigdy nie mam kiedy

W ogóle to witam po weekendzie, nietypowo ciągle poza domem, mniej więcej ogarnęłam tylko tematy

Forum zamknięte tak ale jeszcze nie teraz

Zdrówka dla dzieciaków!!!

Udanych wizyt, chwalcie się, pokazujcie foty i brzuchy :)

Cześć dziewczyny. Forum znalazłam przypadkiem. Mam pytanie.. czy któraś z Was z terminem na sierpień spodziewa sie bliźniaków?
Na drugiej wizycie, 12 tc dowiedziałam sie, ze moja fasolka wcale nie mieszka sobie sama!
Szok i niedowierzanie ale bardzo sie cieszę i mam nadzieje, ze będą zdrowi!
Obecnie 13 tc. Termin miałam na 02.09. ale wiadomo, ze z bliźniakami nie dotrwam

reklama
Do góry