reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziękuję kochana☺. Wczoraj odbyła się narada rodzinna i wybraliśmy wspólnie Remigiusza . Więc już nasz brzuszek zwie się Remik, Remek, Remcio...jak kto chce.
Super, że już możecie nadać,tak bezpłciowo się zwracać jest ciężko ☺ a miałaś jakieś przeczucia co do płci ,czy było totalne zaskoczenie ?

reklama
Wieczorny dobry wieczór;-)) dwa dni mnie nie było i cały dzisiejszy dzień musiałam Was nadrabiać. Tak produkujecie! Witam nowe dziewczyny. Fajnie, że nas coraz więcej. A ja się ostatnio objadam lodami i już czuję, że mnie gardło boli :(( i pogoda beznadziejna i w ogóle.. ;( a co do wątku to też jestem za zamknięciem. :)

p19udqk3ohjsffpu.png

A co do płci to dla mnie to jest nieważne. Ma być chłopak i bardzo się cieszę. Ale jakby była dziewczyna też byłabym szczęśliwa. Ale o plci wiedza tylko najblizsi i maja calkowity zakaz przekazywania info dalej. Ale każdy z kim rozmawiam to mówi, że pasuje żeby chłopak był.

p19udqk3ohjsffpu.png

Mam dobrą wiadomość :) moja gin na razie odwołała wyjazd do Zielonej Góry do poradni w szpitalu. Na razie mam trzymać się diety bez słodyczy, smażonego i ziemniaków :D
Powtórzymy badanie na cukier i wtedy się okaże. Od poniedziałku dieta.
Będzie dobrze ;)

jestem z Tobą :D do kolejnych badań trzymam dietkę, a potem idę na lody :D
u mnie dziadki na luzie, na szczęście mają już wnuczkę i wnuka więc im to obojętne :)

co za różnica jaka płeć - tak jakby od nas zależało. MI osobiście obojętne. Ja o zakupach wyprawkach nawet nie myślę. Jeszcze jest kupa czasu.

OMG...mam do nadrobienia 20 stron.Wczoraj do pracy zapomniałam wziąć telefonu i już nie zaglądałam.
Dziś też nie najlepszy dzień miałam.Zaraz po nocy w pracy szybko do domu ogarnąć dziewczynki i na imprezę.Sama się też nie najlepiej czuję od wczoraj głowa boli i mdłości wróciły.A jak poszłam się po południu się trochę przespać to dziewczyny taki sajgon zrobiły w domu że ledwo z mężem który przyszedł z pracy to ogarnęłam.
Z dobrych win jestem już na urlopie i wczoraj przyszedł mój certificat za niedawno skończony kurs...dumna jestem do bólu.
Evelinia nie wiem co mam z tą głową.W żadnej ciąży tak nie miałam.Jakaś masakra.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie nie ma nacisku na płeć bo prawie nikt nie wie o ciąży :p poza tym po tym co nas spotkało to raczej nikt nie będzie miał "koncertu życzeń" co do płci.
@Ancymonka @anntryb ja też pomału przestawiam się na dietę ale do środowej wizyty pozwolę sobie jeszcze na małe grzeszki :D bo jak okaże się że na prawdę mam cukrzycę to już będę grzecznie pilnowała diety ;)

reklama
25_pixels dokładnie mi się wiele imion podoba polskich ale wiem że będą tu kaleczone więc odpadają.
Z kolei mi się zawsze podobało imię Harry ale nie jestem pewna do imienia typowo nie polskiego.
Diamond..
nieźle.
Safiya ja bym się nie przejmowała tym..
i tak w końcu poznasz płeć.
Dzag82 bo u nas w ogóle inny kraj...jak inny świat.Jak dla mnie to pic na wodę z tą glukozą.A może lepiej bo mniej nas stresują tym badaniem.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry