Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie. Zdrowy bobasek jest najważniejszy. I tak będzie kochane dziecko nie ważne jakiej płciJuz mam dosyc nacisku z kazdej strony... kazdy naciska na chlopaka... a czy to wazne jaka plec. Nikt nie zapyta czy zdrowe tylko kazdy na ta plec masakra jakas.
A mi to jest zupelnie obojetne
Juz mam dosyc nacisku z kazdej strony... kazdy naciska na chlopaka... a czy to wazne jaka plec. Nikt nie zapyta czy zdrowe tylko kazdy na ta plec masakra jakas.
A mi to jest zupelnie obojetne
Ja z corka mialam podobnie a kocham ja nad zycieU mnie to samo...naciski na dziewczynkę
Sama z całych sił pragnelam zeby to była dziewczynka, ale przecież wyboru nie miałam
A jeszcze wiedząc ze w rodzinie same chlopaki, byłam przekonana ze to będzie syn
I tak tez lekarz powiedział, ze będzie chłopiec
Może jestem głupia ale przez tydzień do siebie dochodzilam
Wiadomo ze dziecko kocha się bez wzgledu na płeć i sama nie spodziewalasm się ze tak zareaguje
Mam przez to wyrzuty sumienia