Truskaweczka2017
Moderatorka
Skoro chcecie zamknięty to w poniedziałek napiszę do administratorki, żeby utworzyła nam wątek zamknięty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dokładnie to samo. Niby mam część rzeczy po synku (wózek, łóżeczko, przewijak itp.), ale jako, że on jest z listopada, to ubranka muszę kupić, tym bardziej jak będzie dziewczynka. I zero ciśnienia na zakup czegokolwiek. Aż ostatnio jak tak sobie o tym pomyślałam to mi się przykro zrobiło, że teraz tak jakoś tego nie czuje, bo w pierwszej ciąży szalałam od 12tc[emoji33] a teraz.. 14tc i nawet nie myślę o zakupachWy juz co niektore wyprawke kompletujecie a ja nadal nie czuje ciąży. Pomimo tego ze objawy mam ciazowe ( wymioty, brak apetytu, zmęczenie, senność, schudlam 10 kg) a właściwie miałam, bo teraz trochę się wyciszyly
To nie czuje sie w ciąży
U mnie dokładnie to samo. Niby mam część rzeczy po synku (wózek, łóżeczko, przewijak itp.), ale jako, że on jest z listopada, to ubranka muszę kupić, tym bardziej jak będzie dziewczynka. I zero ciśnienia na zakup czegokolwiek. Aż ostatnio jak tak sobie o tym pomyślałam to mi się przykro zrobiło, że teraz tak jakoś tego nie czuje, bo w pierwszej ciąży szalałam od 12tc[emoji33] a teraz.. 14tc i nawet nie myślę o zakupach
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
My dowiedzieliśmy się 2 dni przed świętami. nikomu nic nie mówiliśmy bez potwierdzenia lekarza. a przy opłatku życzyli nam bobaska w nowym roku, to z mężem tylko uśmiechaliśmy sięKurde... ja pamiętam jak dziś 17 grudnia dowiedziałam się że jestem w ciąży a tu już w 1/3 drogi jest szok jak ten czas leci byleby do sierpnia
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja przy pierwszej pozniej zaczelam kupiwac. Niby sa przesady i nie chcialam kusic losu... bo 2 ciaze poronilam i 4 lata sie staralismy...Ja nie mam jeszcze nic dla malucha ale zanim zaszlam w ciążę to myślałam ze bede szalec, kupować, kompletować...a tu nic
Dziękuję kochana☺. Wczoraj odbyła się narada rodzinna i wybraliśmy wspólnie Remigiusza . Więc już nasz brzuszek zwie się Remik, Remek, Remcio...jak kto chce.Witajcie kobietki ☺
Atfk widzę, że imię wybraliście śliczne
Saqita witaj jedzenie to najlepszy temat na wątku
Ja też jestem za zamknięciem wątku ☺ jak ktoś chciał dołączyć, to dołączył
Ja też za zamkniętymSkoro chcecie zamknięty to w poniedziałek napiszę do administratorki, żeby utworzyła nam wątek zamknięty