reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Wy juz co niektore wyprawke kompletujecie a ja nadal nie czuje ciąży. Pomimo tego ze objawy mam ciazowe ( wymioty, brak apetytu, zmęczenie, senność, schudlam 10 kg) a właściwie miałam, bo teraz trochę się wyciszyly
To nie czuje sie w ciąży
U mnie dokładnie to samo. Niby mam część rzeczy po synku (wózek, łóżeczko, przewijak itp.), ale jako, że on jest z listopada, to ubranka muszę kupić, tym bardziej jak będzie dziewczynka. I zero ciśnienia na zakup czegokolwiek. Aż ostatnio jak tak sobie o tym pomyślałam to mi się przykro zrobiło, że teraz tak jakoś tego nie czuje, bo w pierwszej ciąży szalałam od 12tc[emoji33] a teraz.. 14tc i nawet nie myślę o zakupach

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie dokładnie to samo. Niby mam część rzeczy po synku (wózek, łóżeczko, przewijak itp.), ale jako, że on jest z listopada, to ubranka muszę kupić, tym bardziej jak będzie dziewczynka. I zero ciśnienia na zakup czegokolwiek. Aż ostatnio jak tak sobie o tym pomyślałam to mi się przykro zrobiło, że teraz tak jakoś tego nie czuje, bo w pierwszej ciąży szalałam od 12tc[emoji33] a teraz.. 14tc i nawet nie myślę o zakupach

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Spoko [emoji12] ja tez nic ale to nic nie czuję względem kompletowania wyprawki. Bardziej bawią mnie projekty z synkiem. Wczoraj ścigaliśmy się na rowerach. Dzisaj zrobiliśmy swoją ala platelinę
76a0127da153417d9a3ad75dbf10cf82.jpg

Potem mamy w planach piasek kinetyczny. Zaraz będziemy wysiewać swoje warzywka w domu. Na wyprawkę mam jeszcze czas. Zacznę panikować tak po 20 tygodniu [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde... ja pamiętam jak dziś 17 grudnia dowiedziałam się że jestem w ciąży a tu już w 1/3 drogi jest :D szok jak ten czas leci byleby do sierpnia :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
My dowiedzieliśmy się 2 dni przed świętami. :) nikomu nic nie mówiliśmy bez potwierdzenia lekarza. a przy opłatku życzyli nam bobaska w nowym roku, to z mężem tylko uśmiechaliśmy się :)
A to prawda, już 1/3 za nami :)

Ja nie mam jeszcze nic dla malucha ale zanim zaszlam w ciążę to myślałam ze bede szalec, kupować, kompletować...a tu nic

Witajcie kobietki ☺

Atfk widzę, że imię wybraliście śliczne

Saqita witaj jedzenie to najlepszy temat na wątku

Ja też jestem za zamknięciem wątku ☺ jak ktoś chciał dołączyć, to dołączył
Dziękuję kochana☺. Wczoraj odbyła się narada rodzinna i wybraliśmy wspólnie Remigiusza . Więc już nasz brzuszek zwie się Remik, Remek, Remcio...jak kto chce.

reklama
Do góry