reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Weronika a ja polecam mniej czytac ja nie czytam nic bo niedługo się okaże że chleb z masłem i tyle bo od wszystkiego można coś złapać. Tak więc spokojnie jeżeli nie jesz lodów które są ponownie zamrazone to nic Ci nie bedzie

reklama
Znów nie jestem na bieżąco tak mnie głowa boli.

Co do Ignasia to coraz bardziej popularne imię. Wiadomo nie każdemu musi sie podobac. Ja juz na watku imiennym napisalam że u nas nastapila zmiana i jezeli nasza córcia bedzie synkiem to będzie Mikolaj. Ta ciąża to mikolajkowy prezent i jezeli będzie dane nam miec parke to będzie Miki i Wiki :)

Wróciłam sobie do tych wyników. Na czczo na pewno jest ciut za dużo. Z tego co pamiętam to powinno być do 90. Po 1 godzinie chyba się mieścisz, ale po 2 godzinach też ciut za dużo. Lecę teraz do przedszkola po syna, to nie sprawdzę w moich dokumentach, później zerknę.
Na czczo norma jest do 99. Właśnie odebrałam swoje wyniki ;)

Hmmm... Pamięć mam dobrą, ale ostatnio krótką, więc nie wiem czy pisałam ;)
Ruszyły zapisy na tegoroczne, darmowe, warsztaty z Mamo to ja. Sporo miast obejmują, jak macie ochotę to się zapisujcie puki są miejsca. Ponoć warto, tym bardziej dla mamy po raz pierwszy ;P

Jak to powiedziała moja ciotka my za dużo po lekarzach latamy ona się śmieje ze u lekarza była 2 razy raz potwierdzić ciążę a drugi jak juz rodzic zaczela i się nie przejmowaly jadły normalnie i nie panikowaly

Ja właśnie zjadłam frytki popilam cola której nie lubię ale dziś jakoś smaka miałam i siedzę na fotelu bo na kanapie jest forteca i nie wolno jej zepsuć

Ja się cieszę że już imię ustalone ...mieliśmy tylko dla chłopca Miłosz i całe szczęście jak na razie prognozy mówią że to chłopiec a dla dziewczynki jakoś nie mogliśmy dojść do porozumienia :D aczkolwiek ni się strasznie Jagoda podoba :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Atfk to dobrze że psychicznie zaakceptowałaś złe nowiny.
Aga ja też nadal nic nie czuję.
MoniMo mnie do mięsa też nie ciągnie.
Patysia152 nie masz się czym przejmować....ryzyko niewielkie.
Szybko masz wyniki.Ciekawe ile ja będę czekać.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Co do lodów to ja jadlam normalnie kupne ze sklepu.

A co do tego pysznego trunku jakim jest glukoza to kiedy ja sie pije, jak sie nie ma cukrzycy ani innych wskazan?

Do góry