reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Nastraszyłyście mnie tą glukozą... kurcze no... Teraz będę się bała iść na drugie badanie za tydzień. Ja nigdy nie trzymałam się, żadnych diet - to nie dla mnie jedzenie zgodnie z listą i na czas. śniadania jem takie jak Dzag. Jajecznica najlepiej na bekonie, kakao lub inka orkiszowa, buła do tego świeża z masełkiem a potem pączuś lub inne cudo słodkie. Za to długo potem mogę nic nie jeść i dopiero obiad o 17 jak mąż wraca.

reklama
Cześć dziewczyny :)

mam pytanie odnośnie lodów,bo widzę,że wiele z Was je ,ja sama 4 zjadłam w tej ciąży ,ale ostatnio trafiłam na artykuł ,że w ciązy nie powinno się jeść lodów ,bo można załapać bakterię listeriozę,która jest niebezpieczna co Wy na to?

jeśli 1) jesz w renomowanej cukierni, 2) sprawdzonym miejscu gdzie jadłaś je miliardy razy 3) kupujesz od znanego producenta, są zapieczętowane i po otwarciu nie wyglądają jak rozmrożone kilka razy - to raczej nie ma przeciwwskazań...

Hej babeczki padniecie [emoji23] teściowa wysłała mi listę imion, które ona bierze pod uwagę [emoji23][emoji23][emoji23] wiecie ostatni wnuk/wnuczka ludzie poszaleli Hahahaha mam rozpatrzyć. Buhahahaha. Mąż do niej zadzwonił i mówi: a to ty w ciąży jesteś czy moja żona? [emoji12][emoji12][emoji12] mam rodzeństwo. Nazwałaś jak chciałaś. Teraz my wybieramy. [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

jestem w szoku !

@marii19 Ja robiłam fasolkę :D mega syte - mega pyszne! [emoji14]
@weronika123456 Ja jem lody ;) Może chodziło o domowe? Z jakiegoś niepasteryzowanego? Tak strzelam ;P Albo jakieś nieświeże..?

Ignaś to piękne imię :D Ale mój M kręci nosem na wszystko, proponowałam mu . Liczę na to, że jak poznamy płeć to wspólnie coś wymyślimy ;)

jeśli 1) jesz w renomowanej cukierni, 2) sprawdzonym miejscu gdzie jadłaś je miliardy razy 3) kupujesz od znanego producenta, są zapieczętowane i po otwarciu nie wyglądają jak rozmrożone kilka razy - to raczej nie ma przeciwwskazań...

no ja kupowałam w sklepie i się boję i chyba przez to wszystko nie tknę już lodów do końca ciąży ;/

@marii19 Ja robiłam fasolkę :D mega syte - mega pyszne! [emoji14]
@weronika123456 Ja jem lody ;) Może chodziło o domowe? Z jakiegoś niepasteryzowanego? Tak strzelam ;P Albo jakieś nieświeże..?

Ignaś to piękne imię :D Ale mój M kręci nosem na wszystko, proponowałam mu . Liczę na to, że jak poznamy płeć to wspólnie coś wymyślimy ;)

domowych nie można na pewno, tak piszą,ale mimo wszystko boję się ;/

Dziewczyny dlatego ja rzadko u siebie myje okna...skoro u nas nonstop leje.Syzyfowa praca.
Ja nie przepadam za gołąbkami.
Dziś puchłam z dumy na zebraniu..fajnie że nawet jak Twoja córka słabo jeszcze mówi w wieku 5 lat jest wiele powodów do dumy i tak.Moja gwiazdeczka.
Dzag82 moje też się cieszą na dzidziusia.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry