reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej babeczki padniecie [emoji23] teściowa wysłała mi listę imion, które ona bierze pod uwagę [emoji23][emoji23][emoji23] wiecie ostatni wnuk/wnuczka ludzie poszaleli Hahahaha mam rozpatrzyć. Buhahahaha. Mąż do niej zadzwonił i mówi: a to ty w ciąży jesteś czy moja żona? [emoji12][emoji12][emoji12] mam rodzeństwo. Nazwałaś jak chciałaś. Teraz my wybieramy. [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ello kobietki :-*

Kurcze podchodze juz ktorys raz zeby cos napisac wryyy..

Na poczatek kciuki za wizyty i badania ;-)

@myycha my ost sami to wczoraj na wizycie bylismy, ale to ost raz bo juz wiem ze jest ok to moge jezdzic sama, a mezo z Neli bedzie w domu ;-)

@Truskaweczka2017 brawo dalas rade :-) . Na szczescie u mnie ten roztwor nie jest slodki i nawet smaczmy ;-)

Kurcze przeczytalam tylko kilka str i tym razem bateria mi pada :-( , dbra pauza i pozniej znow cos skrobne :p

@25_pixels Hehehe nieźle! Dobrze, że mąż potrafi się postawić i wytłumaczyć Waszą rację ;P

Mam pytanie za 100 pkt ;P (Ah.. przydało by się już to zamknięte grono :p) Też macie takie twarde sutki? Czasami wydaje mi się, że są tak twarde i suche, że będzie z nich schodzić skóra ;P

Hej babeczki padniecie [emoji23] teściowa wysłała mi listę imion, które ona bierze pod uwagę [emoji23][emoji23][emoji23] wiecie ostatni wnuk/wnuczka ludzie poszaleli Hahahaha mam rozpatrzyć. Buhahahaha. Mąż do niej zadzwonił i mówi: a to ty w ciąży jesteś czy moja żona? [emoji12][emoji12][emoji12] mam rodzeństwo. Nazwałaś jak chciałaś. Teraz my wybieramy. [emoji23][emoji23][emoji23]

O hehe chociaż dała do wyboru jakieś, tak do końca sama nie wybrała haha [emoji16] ale te nasze teściowe łaskawe[emoji4]

f2w3rjjgpq9zxm14.png

Niby male ale ja dopiero sobie uswiadomilam czemu ja sie tak balam o zdrowie... przed tym jak sie dowiedzialam o ciazy mialam wyeywane 8semki w znieczuleniu ogolnym... i nie wiadomo jaki to mialo wplyw... oby zadnego...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Niby male ale ja dopiero sobie uswiadomilam czemu ja sie tak balam o zdrowie... przed tym jak sie dowiedzialam o ciazy mialam wyeywane 8semki w znieczuleniu ogolnym... i nie wiadomo jaki to mialo wplyw... oby zadnego...

Ja wyrywałam a raczej dłutowałam 8 tak, że półtora dnia mnie znieczulenie trzymało, leczyłam ze znieczuleniami 3 dziury, robiłam zdjęcia rentgenowskie do aparatu bo zakładam w marcu, i jakoś nic sie nie działo i nic nie wskazuje na to żeby się dziać miało. Ostatnio też miałam jeszcze raz poprawić kanałówkę i też znieczulenie było. Na początku ciąży takie rzeczy tym bardziej nie groźne, tak jak wypicie kieliszka wina, no bo przecie wróżką nie jesteś (no chyba, że akurat tym się zajmujesz :p )

reklama

hahahaha
moja jak sie dowiedziała o ciąży to palnęła:" to dobrze, bo jedno dziecko to nie dziecko"!!!!!!!

Do góry