reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam. Nie uda mi sie doczyta z moim jeczydlem... dostalam list z wynikami i mam lekko mieszane uczucia... ryzyko na DS mam 1 na 7500 niby male ale z pierwszym mialam 1 na 50000... nie wiem jak to odbierac...

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Kurczę martwić się trzeba od 1:500. Ile masz lat? Pamiętaj że to tylko statystyka.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@eveliina A wiesz co.. Bardzo chętnie je przyjmę. Ale tak jednorazowo! [emoji14] (Boże.. Sama się o nie proszę.. :p) Oby głowę uspokoić :)
@anntryb Daj znać jak arbuz, czy to już taki slodziaki, czy jeszcze nie warto kupować..
@o.paulina Ja ich uwielbiam! Najlepszy serial jaki tylko może być! Akurat tasiemiec do oglądania na ciążę ;P

Heh jak Ci już je wyślę to bez zwrotów,jeszcze będziesz tęsknić za spokojną ciążą :-D ostatnio mdłości mi nie dokuczały więc mam nadzieję, że to jednorazowy incydent :eek:;)

Patysia152 nie masz powodów by się przejmować, relaks! ;) U mnie też nic nie powiedziała na temat kości nosowej, więc nie wiem czy ją ma, przezierność 1,2, pytała czy chce pappe ale się nie zdecydowałam na to. Będzie dobrze!

Miałam taka sama i nie robiłam. Stwierdzilam, ze nie chcę się stresować skoro wyniki wstepne wysokie, dzidzia wszystko ma na miejscu razem z noskiem. Pokazał też jak lekarze latwo sie myla w ocebie dzieciaczka czy jest zdrowy czy ma zd. Bo z zd tez moze miec kostke nosowa.
Zresztą lekarz u ktorego robiłam genetyczne powiedział coś odwrotnego do tego co wszyscy mówią. Amnio i te inne testy robić dla pewności kiedy papa wychodzi dobra bo to tylko statystyka i im większy wynik tym wieksza loteria czy faktycznie dziecko zdrowe. Przy nizszej papie wiadomo, że cos z dzieckiem może być nie tak. Mówił że sama amnio też nie daje 100 % bo z wodami różnie można trafić na te ok, a nie te ktore wskazują na jakąś chorobę.
I nie krzyczcie na mnie ja tylko cytuje lekarza ze szpitala Bielanskiego...

Cześć Dziewczyny, za 3 godziny czeka mnie wizyta i usg. Mam nadzieję, że u maleństwa wszystko ok. Trzymam kciuki za Wasze wizyty. Ooo właśnie i jeszcze Muszę zapisać się na polowkowe.
Anntryb też za mną chodzi arbuz :-) mniam mniam. Trzymajcie się. :-D

Szirli &&& za wizytę z dobrymi nowinkami

reklama
Do góry