dzasta.o
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W tym mam wszystkie wyniki a z poprzedniej mam tylko ryzyko. Bete i pappe mam ponizej 1 cos ok 0.72 i 0.78 chybaCzyli nie masz powodow do stresu nie masz co porownywac wyniki z pappa do poprzedniej ciazy, bo to sa dwie calkowicie rozne ciaze. Zobacz ile czynnikow ma wplyw ma na wynik, wytarczy, ze crl jest inne niz wtedy mialo dziecko podczas badania to juz normy przeskakuja.. Zobacz sobie jakie masz parametry z krwi, bialko ciazowe i wolne beta, z takim wynikiem na bank wszystko w normach.
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Myycha świetne podsumowanie,mam wrażenie że to jakieś nieporozumienie te testyJestes kolejnym (przepraszam, ze tak rzeczowo) przypadkiem, ktory moim zdaniem udowadnia, ze z pappa wiecej stresu niz pozytku... Parametry usg masz wszystkie ok?
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Ooo gołąbki, pycha muszę kupić kapustę i mięsko i zrobię, znowu smaka mi zrobiłaś.Wiecie co ... dziś gołąbki na obiad iiii dorwałam w końcu czerwiuniotkiego arbuza, chodził za mną już długo Powodzenia @Truskaweczka2017 z wynikami i 3 mam kciuki za wizyty
O matko why mówisz o arbuzie ja też mam na niego apetyt ostatnio w carrefour byłam i chciałam kupić połoweczkę poprosiłam o pokrojenie, a babka do mnie że noża nie ma na stoisku a obok stoisko mięsne wkurzyłam się jak cholera parodia w tych sklepachWiecie co ... dziś gołąbki na obiad iiii dorwałam w końcu czerwiuniotkiego arbuza, chodził za mną już długo Powodzenia @Truskaweczka2017 z wynikami i 3 mam kciuki za wizyty