evelinia
Fanka BB :)
O matulu no teraz to nie przeżyję
Widzę, że kurs mi się szykuje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matulu no teraz to nie przeżyję
Ile wynosilo crl na usg i dokladnie nt?Poczekamy kolejnego skanu aby wykluczyc ZD i choroby serduszka. Czyli jeszcze 7 tyg...
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak mam w tabelce tylko ten test pappa wyszedl taki.Dziewczyny no nie przesadzajcie z tym nt... ja mam 1,7 i moja cora miala 1,75 i urodzila sie zdrowa jak ryba hehe wiec ten wynik jest ok. A najlepiej to potownac to do dlugosci crl i ktoras Was wyslala wlasnie takie fajne tabelki
Crl o ile dobrze pamietam 6.49 a nt 1.7 to jest w normie. A wiek 12t6d.Ile wynosilo crl na usg i dokladnie nt?
Spokojnie ja tez mialam w tym czasie robione a powiem nawet ze z corka mialam gorzej bo u mnie crl bylo 6,1 a nt 1,75Crl o ile dobrze pamietam 6.49 a nt 1.7 to jest w normie. A wiek 12t6d.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom