reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Dzień dobry mamusie :) ale nam się smakowicie zrobiło ba kiszonki i gołąbki hi hi
Za mna gołąbki fruwaja co 2-3 tyg z zegarkiem w ręku dwa razy mamcia mnie poratowala ale w przyszłym miesiącu na pewno zrobię swoje hi hi. Na razieza dużo mam na głowie ;) za to wczoraj narobyscie smaczka na matynowane pieczareczki <3 ahhh na to sobie pozwolę dzosiaj Hi hi

U mnie oobiadu dziś nie ma bo jade do rodziców na spagetti i ciacho :) Mężu niby do 19 dzis w pracy nadgodziny ma więc cos sobie w barze przy zakładzie kupi :)

Co do pogody u mnie to samo zalamanie, ja okien nie umylam za to moj auto plukal z soli i psikus bo deszcz poprawil - biedny sie narobił

U nas niestety nie. W ciazy z Jasiem udalo mi sie trafic na babeczke z nfz, ktora nie dosc, ze byla fajna i konkretna to i usg miala, ale przestala przyjmowac w polowie ciazy, gdzies sie przeniosla. Do tej do ktorej teraz chodze jestem zapisana od czasow nastoletnich i ciezko sie gdzies przeniesc. Moze w koncu jej zafunduja to usg, walczy i walczy, bo ma duzo pacjentek a to by pomoglo w diagnostyce.

Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom

Myycha a kiedy masz następną wizytę?

Czarna oliwka A co się ze zdrowiem porobiło? Chyba taka nieciekawa aura była i zgnilizna, bo faktycznie dużo z nas marudziło. ;)
No właśnie o tą aure chodziło
Ból głowy i takie mulenie, ale korzystam od 2 dni z + tempratur i z młodą chodzimy na dłuższa spacery.
Doszłam do wniosku, ze to przesilenie zimowe

Witam dziewczyny. Wczoraj taki piękny dzień a dzisiaj znowu pochmurnie...
Ja od wczoraj mam u siebie sunie która została znaleziona na polu.. chodziła po wsi i wyjadala śmieci... była już w zaawansowanej ciazy... miała 10 szczeniaków...
wczoraj miała zabieg sterylizacji i usunięcia szczeniąt i trafiła do mnie na dom tymczasowy...
jest taka biedna i mądra... spokojna grzeczniutka... zakochałam się ... no ale w obecnej sytuacji muszę jej znaleźć jakiś domek.
Może moglybyście popytać znajomych czy nie chcieliby super grzecznego ułożonego spokojnego psiaka... ma ok 2 latek.
Odbiór w Łodzi.
1487324712-aaaaaa.jpeg
1487324747-aaaaaa.jpeg
1487324776-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :) Ja od 5 na nogach, siostrę musiałam zawieźć na pociąg, potem do laboratorium skoczyć, małe zakupy na śniadanko i właśnie korzystam z dnia bez gości. Od jutra powtórka, wpada kolejna siostra z rodzinką ;)
U mnie niby deszczowo, a właśnie wyszło piękne słoneczko na rozpogodzenie dnia ;)
Obiad mam z wczoraj - fasolka po bretońsku. Mogłabym ją jeść codziennie!
A co do słodkiego i płci, to ja nigdy nie lubiłam i tak zostało w ciąży. Kostkę czekolady jem jak za karę. Ciekawe czy ma to coś wspólnego z chłopcem w brzuchu :)

Hej a u mnie dziś w menu
Śniadanie naleśniki z dżemem
Obiad zupa buraczkowa i mielone kotleciki z ziemniaczkami a nad surówka jeszcze myślę [emoji4]
Nie mam takich zachcianek słodkie słone czy ostre na różne rzeczy mam ochotę. [emoji4]

f2w3rjjgpq9zxm14.png

reklama
Miłego dzionka ☺
Wstałam z bólem głowy na maxa,nic dziwnego jak za oknem szarówa ☔
Wy już o obiadku piszecie a ja jeszcze śniadania nie jadłam,apetytu brak
No nic jak to mówią nie ma co dumać, trzeba brać się za siebie i do roboty
Luska1979 samych dobrych wiadomości z przedszkola

Do góry