reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Nie widać pojawia się, że oferta nieaktualna

Zostaje jednak przy mniej skomplikowanych rzeczach niż kasza gryczana. Dzidzia jej nie lubi...

Kotomiś, hmmm, mnie się też ta informacja pokazuje, no bo w końcu aukcja zakończona ;-) ;), ale poniżej, pod reklamami, widać treść aukcji.
No w każdym razie fajne dwa topy mamalicious sprawiły mi radochę :laugh2:

Ancymonka to super że wszystko dobrze.
Mnie bolała kość ogonowa ale to przed samym porodem w drugiej ciąży.
25_pixels ja normalnie jestem mięsna ale nie w ciąży.A moje córcie to tak pół na pół a mąż też mięsny.
Dzag82 no racja...mi też zakupy dziś poprawiły dziś humor.Przeglądam te maleńkie ciuszki i już mi lepiej i już nie pamiętam o trudach tej ciąży.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, powoli podczytuję co się u Was od wczoraj dzieje. Same dobre wieści! Hormony super, wizyty super, kurcze oby tak dalej! :) Temat wózków powrócił, niby wszystkie podobne, ale Czarny Anex Sport to i tak moja miłość ;P I rzeczywiście, wersja 3w1 kosztuje okolo 2300 zł. Ale już 2w1 1900 zł i ta cena do mnie przemawia bardziej ;P Kolejna wizyta równo za tydzień, już się nie mogę doczekać :D

reklama
Do góry