Chromka92
Aktywna w BB
Tez mam termin na 29 lipcaDziewczyny wyszlo mi na usg w szpitalu w 16 tygodniu ze termin mi sie przesunal na 29.07.2017 z 1.08.2017... ale zostane z Wami jak pozwolicie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez mam termin na 29 lipcaDziewczyny wyszlo mi na usg w szpitalu w 16 tygodniu ze termin mi sie przesunal na 29.07.2017 z 1.08.2017... ale zostane z Wami jak pozwolicie
A na tych fotkach różne góry: Tatry, Beskidy, Bieszczady. Nas wszędzie nosi, byle góryLuska pisze:Dzag82 super foteczki.W jakich to górach?
A ja tego nie pojmuję na zasadzie eksmitowania z sypialni, tylko dania mu możliwości wyspania się, bo jednak facet musi mieć trzeźwy umysł bo idzie do pracy. Na cóż mi on w nocy? Mnie nikt dziecka do łóżka nie nosi - dla mnie to głupie, żeby dwie osoby wstawały, żeby jedna nakarmiła. Ale to dla mnie, bo wiem ze jest masa dziewczyn która tak organizuje noce. I ok. Skoro wszystkim to pasuje. Mój mąż spał z nami jak były weekendy, a w tygodniu w osobnym pokoju. Przy pierwszym dziecku trwało to dłużej, przy drugim dużo szybciej wrócił do sypialni, bo sam chciał. I ok. Ale nikt nie odbierał tego jak eksmisji.klusek pisze:Moze ja jestem inna ale dziwi mnie postawa typu- przeniose sie z dzieckiem albo wyeksmituje meza z sypialni. Dla mnie to nie do przyjecia.
Facet, ktorego kocham nie bedzie przezemnie odpychany. To on dal mi dziecko. Bedziemy razem to przezywac i wspolpracowac. Nie mam tak ze dziecko jest wazniejsze.
I tez nie pojmuje tekstu- a niech wstaje, zobaczy jak to jest. Kazdy odpowiedzialny facet wstanie. Bez problemu sam od siebie.
No ba! Wiadomo, że część dzieciaczków z początku sierpnia urodzi się w lipcu, a część tych z końcówki sierpnia juz we wrześniu. Ale wszystkie jesteśmy SierpniówkamiIkulka pisze:Dziewczyny wyszlo mi na usg w szpitalu w 16 tygodniu ze termin mi sie przesunal na 29.07.2017 z 1.08.2017... ale zostane z Wami jak pozwolicie
Mlodego juz karmie tylko 2 razy nad ranem i przed snem. Ale mysle ze zrezygnujemy niedlugo z wieczornego... bo za bardzo nie chce jesc wieczorem... no i on bardzo szybko sie najadal i na dlugo. Licze ze drugie tal samo bedzie...Patysia152 masz zamiar 2 dzieci karmić cyckiem?Podziwiam bo chyba nic tylko cyckować będziesz.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
To i u nas podobnie. Moj po za domem 12h ale wraca, kapie sie, obiad zjemy i potem on kapie i ubiera mlodego zazwyczaj. W nocy ja raczej wstawalam do malego. Ale jak nie dalam rady czy migrena czy cos to tez ponogl.Hmm, a ja trochę rozumiem taka postawę. Nie to, ze mój, nie wstanie, nie nakarmi(po miesiącu karmiłam tylko butla). Bo czasem 40 min z dzieckiem chodził żeby mu sie odbiło gdzie ja spałam sorry czuwalam bo juz nie pamietam co to spanie Tylko, ze jak "blogi "czas urlopu mu sie kończy to wraca do pracy... i żeby jakoś funkcjonować, myśleć i być odpowiedzialnym w tym co robi potrzebuje facet snu, jak każdy człowiek wiec bardzo często było ze mój chodził spać do sypialni obok, a ja z dzieciaczkiem w drugim pokoju, albo było tak, ze tylko ja wstawałam do małego. I nigdy nie czuł sie przez to zepchnięty na boczny tor...po przyjściu z pracy po 8 h, mimo ze zmęczony z chęcią przejmował ode mnie dzieciaka żebym mogła trochę odetchnąć czy wyjść gdzieś jak potrzebowałam.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom