reklama
GuaRaNa
Fanka BB :)
@dzag82 fajne sukienki, podpinam się do prośby o opinie jak przyjdą. Sama mam chyba ze 2 bombki takie i pomagają ukryć krągłości. W czasie ciąży i po też, a cała wiosna i potem jesień przed nami.
@25_pixels ja na tatara mam ochotę od wczoraj, bo ktoraś z dziewczyn pisała. Niestety trzeba poczekać. Wcale się nie udzielam w tym wątku o diecie bo takie tam pyszności były że ślinka cieknie, a du..pa rośnie
@pamqsku tłumaczę mu, że ja urodzę i połowę mi ubędzie a on...skubany gra w piłkę i potrafi tyle zgubić w krótkim czasie ze zawsze mu zazdroszczę. Mówiłam mu że nie mam siły już dzisiaj sałatki robić to spiął poślady.
@Chromka92 tu nie chodzi o wyrzucanie.
Nie wiem może to u mnie jakaś paranoja lat spędzonych na wirtualnych znajomosciach gdzie się różne rzeczy już przerabiało, muszę pokminić nad tym :/
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@25_pixels ja na tatara mam ochotę od wczoraj, bo ktoraś z dziewczyn pisała. Niestety trzeba poczekać. Wcale się nie udzielam w tym wątku o diecie bo takie tam pyszności były że ślinka cieknie, a du..pa rośnie
@pamqsku tłumaczę mu, że ja urodzę i połowę mi ubędzie a on...skubany gra w piłkę i potrafi tyle zgubić w krótkim czasie ze zawsze mu zazdroszczę. Mówiłam mu że nie mam siły już dzisiaj sałatki robić to spiął poślady.
@Chromka92 tu nie chodzi o wyrzucanie.
Nie wiem może to u mnie jakaś paranoja lat spędzonych na wirtualnych znajomosciach gdzie się różne rzeczy już przerabiało, muszę pokminić nad tym :/
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
25_pixels
Oooo dobrze wiedziec co i jakz tymi nosidelkami dzieki przynajmniej bede wiedziec czego szukac jak nadejdzie odpowiedni moment
Wiecie czego najbardziej mi szkoda??? Pod koniec lata kupilam sobie super rolki plus ochraniacze. z dziewczynami mialysmy taka paczke i na rolkach smigalysmy sobie a teraz duuuupa... w tym roku sobie nie pojezdze
Kobieto mi coroczne snorkeling i nurkowanie odpada... chyba się zapłaczę [emoji24][emoji24][emoji24]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Truskaweczka2017
Moderatorka
Patysia152
W uk u mnie to na drodze 2 samochody sie nie miną... i dosyc czesto tam jezdza.. plus pelno gorek i zakrętów... wiec jest niebezpiecznie... nie warte ryzyka... a 200 metrow w kolko zbrzydnie chodzic do ogrodka kiepskie mam dosjscie... waskie.. i to ogrodek w "buszu" bo pelno drzew i slonca nie ma... zreszta jak u nas cieplo sie zrobilo to leo zaczynal byc mobilny i siedziec szybko sie denerwowal...
Dziewczyny od paru dni wieczorem bola mnie plecy jakis czas (z pol godz)... tak jakby w krzyżu, troszke wyzej... i chyba brzuch sie napina... to chyba nie dobrze...? Mial ktos tak??
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny od paru dni wieczorem bola mnie plecy jakis czas (z pol godz)... tak jakby w krzyżu, troszke wyzej... i chyba brzuch sie napina... to chyba nie dobrze...? Mial ktos tak??
Patysia152
Nie wypowoem sie.. nie uzywalam...Dziewczyny powiedźcie mi jak używacie podgrzewacza? Czy podgrzewacie rozrobione mleko i ono stoi jakiś czas w podgrzewaczu, czy to podgrzewa sie wode i wtedy dopiero rozrabia mleko? Kiedyś słyszałam jak kobietka rozrabiała mleko i do podgrzewacza wrzucała na pół nocy. Dla mnie temat nie do przejscia. To musi byc na świeżo.. Z moją małą do tej pory jedziemy z termosem. Zawsze mam w nim przegotowana wodę a w razie konieczności podgrzewam w mikro.
Dla mnie butelki tylko lovi. Pierwsze poszły z aventu, ale młodej mleko ulewało sie bokami jak wampirkowi ( za szerokie te obwody ). Próbowałam też tomy pippe ( prezent), ale mycie tych pierdółek ze środka mnie pokonało.
Hustawka wspaniała rzecz. Tylko musze odzyskać, bo pożyczyłam.
Tak piszecie o nadopiekuńczych babciach. Hhmmmmmm czasem mi się marzy coś takiego....Mamy z mężem mamy, które wymagają naszej pomocy więc pierwsze miesiące tylko czekałam, aż jakaś ciocia wpadnie żeby mogła się chociaż wykąpac.
Butelki uzywalam do mojego mleka medeli ze smoczkiem calma. Ale jakbym modyfikowanym karmila to bym uzywala MAM.
anntryb
Co wyście się tak rozpisały dzisiaj
W końcu miałam z mężem dwa dni dla siebie, objadłam się popcornu w kinie, brakowało mi tego hihi
Zaczyna mi wywalać brzuch, choć wszyscy wokoło mówią że schudłam Muszę się rozejrzeć za jakimiś legginsami ciążowymi
Pisałyscie o chustach, chciałabym spróbować bo to pewnie duże ułatwienie nawet i w domu, zawsze to dwie wolne ręce i dziecko spokojniejsze Kiedyś już pisałam, że te wózki Amex są bardzo lekkie, będę się czaić na jeden z modeli, najlepiej w zestawie 3w1 i w neutralnym kolorze, a nóż widelec jeszcze nam się przyda
W końcu miałam z mężem dwa dni dla siebie, objadłam się popcornu w kinie, brakowało mi tego hihi
Zaczyna mi wywalać brzuch, choć wszyscy wokoło mówią że schudłam Muszę się rozejrzeć za jakimiś legginsami ciążowymi
Pisałyscie o chustach, chciałabym spróbować bo to pewnie duże ułatwienie nawet i w domu, zawsze to dwie wolne ręce i dziecko spokojniejsze Kiedyś już pisałam, że te wózki Amex są bardzo lekkie, będę się czaić na jeden z modeli, najlepiej w zestawie 3w1 i w neutralnym kolorze, a nóż widelec jeszcze nam się przyda
czerwona oliwka
U mnie to samo- 23 miesiące i ja nie wiem jak na spacer wyjdę z dwójką ???U nas też będzie odstęp 23 miesięcy między dzieciakami. Zastanawiam się jak sobie dam radę bo mąż w pracy a wszyscy daleko ...
Patysia152
U mnie 21[emoji85]U mnie to samo- 23 miesiące i ja nie wiem jak na spacer wyjdę z dwójką ???
reklama
kotomiś
Uszzz ale produkcja. 40 min nadrabiałam
Ja sobie nie wyobrażam nie mieć wózka, bo nie prowadzę auta już tyle, że hoho... Musiałabym pewnie teraz znów prawko zdawać, a jednak i tak trauma pewna trzyma. Ale wracając do wózka. Jakoś nie widzę siebie cały dzień siedzacej w domu, kiedy będzie cieplutko, a mąż w pracy, dlatego wolę wyjść z książką do parku lub skwer. Dlatego czekam z utęsknieniem na ciepłe dni i lato.
Dzag po pierwsze boska chusta (jestem fanka takich na szyje i mam dosyć podobną) po drugie śliczny avek. Fajna ciepła tonacja, taka wiosenna.
Ja fanka zakupów tylko macalnych. Dlatego najpierw odwiedze pewnie marywilska. Chińczyki może będą coś miały. Bo ja mam dziwne proporcje i nie wiem czy moje górne partie się upchaja i czy dół nie będzie ciasny. Mam dość szerokie uda i łydki - prawie jak facet dlatego u mnie sprawdzaja się sukienki odcinane w pasie lub pod biustem i bardziej rozkloszowane...
No i po przygodzie z allegro mój M zakazał kupować ciuchow na odległość. Jak byłam w wyjezdzie służbowym przywiozłam sobie bluze z uszami miśka. Spodobała się przyjaciółce. Akurat znalazłam babke co sprowadzala rzeczy z tej firmy więc zamówiłam. Czekałam na bluze 47 dni. Ok, rozumiem kontener z Chin. Cła no i pewnie musiał swoje w portach odstać, ale to co dostałam nijak sie miało do tego co miało być. Zamiast misia była to neonowa jaskrawo żółta bluza z jakimś ludkiem z anime. Na szczęście leciała później druga grupa i kumpel kupował bluzę jeszcze raz. Ale niesmak został. A anime odsprzedalam z zyskiem 10 zł hehehe.
A co do sportów. Jak odżyje zamierzam wrócić na basen.
Ja sobie nie wyobrażam nie mieć wózka, bo nie prowadzę auta już tyle, że hoho... Musiałabym pewnie teraz znów prawko zdawać, a jednak i tak trauma pewna trzyma. Ale wracając do wózka. Jakoś nie widzę siebie cały dzień siedzacej w domu, kiedy będzie cieplutko, a mąż w pracy, dlatego wolę wyjść z książką do parku lub skwer. Dlatego czekam z utęsknieniem na ciepłe dni i lato.
Dzag po pierwsze boska chusta (jestem fanka takich na szyje i mam dosyć podobną) po drugie śliczny avek. Fajna ciepła tonacja, taka wiosenna.
Ja fanka zakupów tylko macalnych. Dlatego najpierw odwiedze pewnie marywilska. Chińczyki może będą coś miały. Bo ja mam dziwne proporcje i nie wiem czy moje górne partie się upchaja i czy dół nie będzie ciasny. Mam dość szerokie uda i łydki - prawie jak facet dlatego u mnie sprawdzaja się sukienki odcinane w pasie lub pod biustem i bardziej rozkloszowane...
No i po przygodzie z allegro mój M zakazał kupować ciuchow na odległość. Jak byłam w wyjezdzie służbowym przywiozłam sobie bluze z uszami miśka. Spodobała się przyjaciółce. Akurat znalazłam babke co sprowadzala rzeczy z tej firmy więc zamówiłam. Czekałam na bluze 47 dni. Ok, rozumiem kontener z Chin. Cła no i pewnie musiał swoje w portach odstać, ale to co dostałam nijak sie miało do tego co miało być. Zamiast misia była to neonowa jaskrawo żółta bluza z jakimś ludkiem z anime. Na szczęście leciała później druga grupa i kumpel kupował bluzę jeszcze raz. Ale niesmak został. A anime odsprzedalam z zyskiem 10 zł hehehe.
A co do sportów. Jak odżyje zamierzam wrócić na basen.