reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam... nie ma opcji na doczytanie... kasia.. przykro mi...
Adeline89 moze jeszcze sie okaze ze obrzek spadnie 8 bedzie wszystko ok... kciukam!
I gratuluje wizyt!!
Luska kiedys pytalas o pierwszą wizyte z polozna... dopiero mialam w piatek... i teraz czekam Na kiedy umowia mi usg na przeziernosc... ale dadza rade mnie wcisnac w tych 2 tyg bo dzis 12 tydz.
Gratuluje reszcze wizyt i zdrowych maluszkow! Oby tak zostalo.

reklama
Hmm Klusek to gdyby Twoja teoria sie sprawdzila to u nas powinna zostać dziewczynka, wd kalendarza chińskiego tez. Ale mąż mój twierdzi ze u niego same chlopy to nie da rady żeby dziewczynka byla. Może jutro sie dowiem.

I mnie mama powiedziała że chłopak a moja mama mało kiedy się myli;)
Zobaczymy bo w domu mam dziewczynke

Dzag następnym razem bedzie dziewczynka :-) Wazne ze zdrowy ten kolejny facecik. Kurcze ale jak podrosna to 4 facetow w domu... Moze za wczasu niech maz Ci wykupi kilkuletni karnet do spa czy gdzies.

I mnie mama powiedziała że chłopak a moja mama mało kiedy się myli;)
Zobaczymy bo w domu mam dziewczynke
Mi wróżą dziewczynkę, ponieważ mam bardzo brzydka cerę dużo pryszczy, ale w poprzedniej ciąży z Córką czułam się fatalnie a teraz czuje się b. Dobrze [emoji4] zobaczymy wizytę mam teraz na 3 marca może się czegoś dowiem [emoji5]

reklama
A weźcie juz z tymi kalendarzami chińskimi. Tez mi dziewczynka wychodziła. I jajo. Syfów pełno na twarzy, twarz raczej in minus - a w środku chłopak. Jestem ewenementem?

:rofl::laugh2:

Do góry