reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@kasiaw510 ja w ciąży z synkiem jak poszłam na pierwsze usg wg om powinnam być w 10tc. Lekarz stwierdził, że to ledwo 4tc. Okazało się, że owulkę miałam w dniu spodziewanego okresu i dlatego ciąża o tyle młodsza. Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko będzie dobrze :) trzymam kciuki :)
A ja dzisiaj mam wizytę :D pewnie mój dzidziol to już kawał człowieka :D ja mam wizyty co dwa tygodnie i na każdym mam usg ale ja chodzę prywatnie

Cześć dziewczyny, udanych wizyt dzisiaj!!

My dzisiaj też w domku siedzimy, wyjątkowo bez spaceru bo Młody mi coś gorączkuje

Kasia trzymam mocno kciuki!!!! Jak fasolka rośnie to dobry znak, serducho zabije, zobaczysz!

Kasia ja tez trzymam kciuki za Twoja fasolke

Co dobrego gotujecie dzisiaj? Szukam inspiracji zeby bylo szybko i dobre.
..ja dlatego kocham poniedziałki, bo obiad zostaje z niedzieli :D z rosołu pomidorowa, a na drugie kluski, rolady i kapusta.
Gotować nie muszę, więc już puściłam 3 pralki, wyprasowałam stertę prania, ogarnęłam zmywarkę a teraz włączyłam Przyjaciół i pije kawę mrożoną. Tylko taka mi podchodzi ostatnio.
Wczoraj chyba też czułam takie chwilowe łaskotanie ;)

A jak Wy się dziś czujecie? Ja się nie mogę doczekać czwartku i badań. Z jednej strony stres a z drugiej czekam jak dziecko na Mikołaja :p

Dzag o matko. Wspolczuje. Ja mieszkam na polnocy i powietrze czyste.

Powodzenia na wizytach

Ja obiadu nie robie. Mloda zje frytki

No ja się płci dowiem dopiero 23 marca no chyba że będę miała amnio to może trochę wcześniej.
A ja właśnie sprzątam mieszkanie.
Ikulka współczuję stanu zapalnego.Czyli zostajesz w szpitalu?
Dzag82 masakra te firanki.Nawet nie miałam pojęcia że takie powietrze macie w Krakowie.
Ja nie żałuję że wyemigrowałam do Szkocji i to nie do wielkiej aglomeracji jak Glasgow czy Edynburg.Mieszkam w sumie w takim mieście trochę dla emerytów ale dla mam z dziećmi to akurat dore miejsce.
U mnie dziś potrawka z kurczaka z ryżem.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ło matko, czyste macie powietrze w Krakowie, nie ma co! :D To Ci powiem, że u mnie w Chorzowie nie ma co narzekać, a niby u nas największe zagrożenie smogiem

reklama
Do góry