reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@kasiaw510 ja w ciąży z synkiem jak poszłam na pierwsze usg wg om powinnam być w 10tc. Lekarz stwierdził, że to ledwo 4tc. Okazało się, że owulkę miałam w dniu spodziewanego okresu i dlatego ciąża o tyle młodsza. Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko będzie dobrze :) trzymam kciuki :)
A ja dzisiaj mam wizytę :D pewnie mój dzidziol to już kawał człowieka :D ja mam wizyty co dwa tygodnie i na każdym mam usg ale ja chodzę prywatnie
No i to sa slowa pocieszenia ;) ja tez chodze prywatnie tylko ten sprzet co gin ma w gabinecie to taki nienajlepszy dlatego teraz mnie w szpitalu bada. Gadal mi ze wszystko wyglada super i cialko zolte i pecherzyk urosl wedle ciazy i dzidzi tez urosla jak powinna od ostatniego usg... Tylko to serducho. A jak ma dzidzi 4 mm to serce juz powinno byc czy za wczesnie? Ja niby czytałam ze od 5 mm mozna zobaczyc... A jak bylo u Was?

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I tak dobrze, że nas takie 'problemy' latem czekają, bo nie trzeba się tak ubierać jak zima.. chociaż z drugiej strony upał i brzuch to też nic przyjemnego ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

kasiaw ja trzymam kciuki, narazie maluszek podrósł więc trzeba wierzyć że wszystko będzie ok, poprostu maluch będzie ciut młodszy[emoji8] czekamy na serduszko!!!

Współczuję takiego paskudnego krakowskiego powietrza... niby w warszawie też nie najlepiej ale u rodzicow 30km pod wawka wczoraj było naprawdę przyjemnie na spacerku...

Aga mój brat ma dziewczynę w Białymstoku[emoji16] Zresztą ja urodzona w Augustowie i uwielbiam ten klimat(7 lat dzieciństwa spedziłam na wsi obok puszczy augustowskiej) na szczescie tam rodzinkę mam, więc planuje tam jechać czerwiec lipiec:) pojadę przez Białystok to wpadnę na herbatkę [emoji6] W symie to w Bialymstoku ostatni raz byłam z 12 lat temu...

U mnie czas drzemki Dziecki prawie wszystkie śpią... chwila ciszy... uf... ciekawe tylko jak długo potrwa ten stan?:)

@klusek dokładnie! Ja z Jasiem całą końcówkę przechodziłam w sandałach na gumkę, raz dwa i na nogach. A z Krzysiem w zimie zanim się ubrałam z pomocą całej rodziny to minęło hoho :D

Rany, mój ma drzemkę a ja głupia zostawiłam telefon z jego pokoju i akurat musiał ktoś dzwonić. Się bidny wystraszył zanim dobiegłam, ale chyba śpi dalej

U mnie w 6 tyg bylo serducho. Pecherzyk mial 15mm. Fasoli nie zmierzyla
20161215_110936.jpg

Załączniki

• 20161215_110936.jpg
    20161215_110936.jpg
    475,3 KB · Wyświetleń: 63
No i to sa slowa pocieszenia ;) ja tez chodze prywatnie tylko ten sprzet co gin ma w gabinecie to taki nienajlepszy dlatego teraz mnie w szpitalu bada. Gadal mi ze wszystko wyglada super i cialko zolte i pecherzyk urosl wedle ciazy i dzidzi tez urosla jak powinna od ostatniego usg... Tylko to serducho. A jak ma dzidzi 4 mm to serce juz powinno byc czy za wczesnie? Ja niby czytałam ze od 5 mm mozna zobaczyc... A jak bylo u Was?

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Od 5 mm

reklama
Do góry