reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@kasiaw510 ja w ciąży z synkiem jak poszłam na pierwsze usg wg om powinnam być w 10tc. Lekarz stwierdził, że to ledwo 4tc. Okazało się, że owulkę miałam w dniu spodziewanego okresu i dlatego ciąża o tyle młodsza. Mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko będzie dobrze :) trzymam kciuki :)
A ja dzisiaj mam wizytę :D pewnie mój dzidziol to już kawał człowieka :D ja mam wizyty co dwa tygodnie i na każdym mam usg ale ja chodzę prywatnie
No i to sa slowa pocieszenia ;) ja tez chodze prywatnie tylko ten sprzet co gin ma w gabinecie to taki nienajlepszy dlatego teraz mnie w szpitalu bada. Gadal mi ze wszystko wyglada super i cialko zolte i pecherzyk urosl wedle ciazy i dzidzi tez urosla jak powinna od ostatniego usg... Tylko to serducho. A jak ma dzidzi 4 mm to serce juz powinno byc czy za wczesnie? Ja niby czytałam ze od 5 mm mozna zobaczyc... A jak bylo u Was?

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I tak dobrze, że nas takie 'problemy' latem czekają, bo nie trzeba się tak ubierać jak zima.. chociaż z drugiej strony upał i brzuch to też nic przyjemnego ;)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

kasiaw ja trzymam kciuki, narazie maluszek podrósł więc trzeba wierzyć że wszystko będzie ok, poprostu maluch będzie ciut młodszy[emoji8] czekamy na serduszko!!!

Współczuję takiego paskudnego krakowskiego powietrza... niby w warszawie też nie najlepiej ale u rodzicow 30km pod wawka wczoraj było naprawdę przyjemnie na spacerku...

Aga mój brat ma dziewczynę w Białymstoku[emoji16] Zresztą ja urodzona w Augustowie i uwielbiam ten klimat(7 lat dzieciństwa spedziłam na wsi obok puszczy augustowskiej) na szczescie tam rodzinkę mam, więc planuje tam jechać czerwiec lipiec:) pojadę przez Białystok to wpadnę na herbatkę [emoji6] W symie to w Bialymstoku ostatni raz byłam z 12 lat temu...

U mnie czas drzemki Dziecki prawie wszystkie śpią... chwila ciszy... uf... ciekawe tylko jak długo potrwa ten stan?:)

@klusek dokładnie! Ja z Jasiem całą końcówkę przechodziłam w sandałach na gumkę, raz dwa i na nogach. A z Krzysiem w zimie zanim się ubrałam z pomocą całej rodziny to minęło hoho :D

Rany, mój ma drzemkę a ja głupia zostawiłam telefon z jego pokoju i akurat musiał ktoś dzwonić. Się bidny wystraszył zanim dobiegłam, ale chyba śpi dalej

U mnie w 6 tyg bylo serducho. Pecherzyk mial 15mm. Fasoli nie zmierzyla
20161215_110936.jpg

Załączniki

• 20161215_110936.jpg
    20161215_110936.jpg
    475,3 KB · Wyświetleń: 58
No i to sa slowa pocieszenia ;) ja tez chodze prywatnie tylko ten sprzet co gin ma w gabinecie to taki nienajlepszy dlatego teraz mnie w szpitalu bada. Gadal mi ze wszystko wyglada super i cialko zolte i pecherzyk urosl wedle ciazy i dzidzi tez urosla jak powinna od ostatniego usg... Tylko to serducho. A jak ma dzidzi 4 mm to serce juz powinno byc czy za wczesnie? Ja niby czytałam ze od 5 mm mozna zobaczyc... A jak bylo u Was?

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Od 5 mm

reklama
Do góry