Kurcze u mnie akurat pecherzyka nie zmierzyl ;PU mnie w 6 tyg bylo serducho. Pecherzyk mial 15mm. Fasoli nie zmierzyla
Zobacz załącznik 793443
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurcze u mnie akurat pecherzyka nie zmierzyl ;PU mnie w 6 tyg bylo serducho. Pecherzyk mial 15mm. Fasoli nie zmierzyla
Zobacz załącznik 793443
A gdzie na Śląsku... Kraków Ja pochodzę z górnego Śląska, z Mysłowic, to tam dużo lepsze powietrzeAnntryb pisze:O matko @dzag82 okropienstwo :/ to na Śląsku? Współczuje, na północy w miarę czysto ale powoli ta zimowa aura zaczyna mnie dobijać
Od razu widać, że dzioucha ze ŚląskaMyycha pisze:..ja dlatego kocham poniedziałki, bo obiad zostaje z niedzieli z rosołu pomidorowa, a na drugie kluski, rolady i kapusta.
A porpos przewietrzania to ostatnio słyszałam taki żarcik, że ponoć jak krakusy otwierają okna w mieszkaniach to wietrzą KrakówTruskaweczka pisze:@dzag82 współczuję tego smogu. Ani wyjść z dzieciakami ani przewietrzyć mieszkania :/ Ja mieszkam na mazurach więc u mnie na szczęście jest super powietrze attachFull793450