reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Anntryb pisze:
O matko @dzag82 okropienstwo :/ to na Śląsku? Współczuje, na północy w miarę czysto ale powoli ta zimowa aura zaczyna mnie dobijać :p
A gdzie na Śląsku... Kraków :blink: Ja pochodzę z górnego Śląska, z Mysłowic, to tam dużo lepsze powietrze :tak:

Myycha pisze:
..ja dlatego kocham poniedziałki, bo obiad zostaje z niedzieli :D z rosołu pomidorowa, a na drugie kluski, rolady i kapusta.
Od razu widać, że dzioucha ze Śląska :blink:

@kasiaw510 nie wiem jak to jest z wielkością ale wiem że u niektorych serduszko bije już w 6tc a u innych dopiero np w 8tc. Także trzymam kciuki :)
@dzag82 współczuję tego smogu. Ani wyjść z dzieciakami ani przewietrzyć mieszkania :/ Ja mieszkam na mazurach więc u mnie na szczęście jest super powietrze :)

Dziekuje za przyjecie. Nie dam rady doczytac... za duzo :O
My bylismy na usg wczoraj. Daty dalej sie zgadzaja. 10t5d :) teraz czekam na genetyczne.. ale jeszcze nie wiem kiedy... no i mam w domu jeszcze 14 miesieczniaka z nadmiarem energii... :) a mieszkam w uk.

Truskaweczka pisze:
@dzag82 współczuję tego smogu. Ani wyjść z dzieciakami ani przewietrzyć mieszkania :/ Ja mieszkam na mazurach więc u mnie na szczęście jest super powietrze attachFull793450
A porpos przewietrzania to ostatnio słyszałam taki żarcik, że ponoć jak krakusy otwierają okna w mieszkaniach to wietrzą Kraków :laugh2:
Jak wygram w totka to się przeprowadzę w jakieś czystsze miejsce :-p. Jakieś Bieszczady, coś...

@ikulka najwazniejsze, ze jest ok, stan zapalny szybko Ci wylecza i wrocisz do domku :tak:
@dzag82 o ja pierniczeeee , masakra jakas :szok: powinni Wam placic za szkodliwe warunki zycia normalnie :-(

U nas risotto z wczoraj, a ja w koncu ogarniam nasz meksyk :p

@safiya no to dzis relaksik ;-) , jau kosmetyczki, fryzjera to bylam lata swietlne temu hihi

@luska1979 u mnie potrawka jutro ;-)

@Patysia152 super ze wsio ok :-)

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja przeniosłem się z sera na domowy pasztet! Codziennie go jem od tygodnia :D
No i wstałam z łóżka półtorej godziny temu i jem już drugie śniadanie :D Masakra! Kiedyś jadłam kanapkę w pracy, potem obiad i czasami kolację, a teraz to milion posiłków w ciągu dnia! Aż strach :D Dobrze, że waga ciągle w miejscu ;P

reklama
Troszke pocztytalam... kasia kciuki! Moze faktycznie pozno owulacja i serdusio jezzcze bedzie!!
Dzag... straszne te powietrze...
Ja z polski z bialegostoku :)

Do góry