reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Kurektyna, strój Pippi pierwsza klasa!! W ogóle jaką masz śliczną córę! :tak:

Magena, usg genetyczne juz przez brzuch. Przynajmniej ja tak za każdym razem miałam.

Atfk, dasz link do tego zestawu który znalazłaś na allegro?
Jeju, ja nie mogę przeboleć wszystkich gaci ciążowych, które kilka miesięcy temu sprzedała.Dżinsy, materiałowe, bojówki, rurki, krótkie,długie 3/4... Szlag by to.

Karolla111, witaj :blink: My w tym roku robimy sobie po prostu wcześniej wakacje. Przynajmniej na ta chwile taki jest plan. Co roku jedziemy w drugiej połowie sierpnia, ale teraz pojedziemy na przełomie czerwca i lipca. Tez mam m.in. 4,5-latka w domu, byłoby mu przykro bez wyjazdu nad morze. a wiosną jeszcze w nasze ukochane góry pojezdzimy na weekendy. Takie plany są na ta chwilę ;-) ;)

Kasiaw510, no kiepsko to wygląda :-( :( Wystarczy porównać choćby długości które juz Dziewczyny podawały. Ale jeśli lekarze jeszcze nie odbierają Ci nadziei, to może sama też jej jeszcze sobie nie odbieraj. Tulam mocno.

Ja tez nie lubie galerii. Ale u mnie w miescie to drogo i maly wybor. Kupilam mlodej w smyku dwie bluzki po 12zl. Spodnie przecenione 50%. A sobie tylko spodnie wiazane w pasie. Nie lubie typowo ciazowych bo mnie denerwuje cos na brzuchu.

Pozatym dzien masakra...zwracam wszystkim jak leci. Jestem tak zmeczona ze mi sie wyć chce.

kuretynka - om niom mniom pycha były aż pochłonęłam całe 4 jak nigdy...
Emilka - Ja umawiałam się do Sieranta chciałam w okolice 13-15 by był początek 13 tyg ale lekarz od 11 do 21 jest niedostępny. Mają też dobre opinie i moja koleżanka jest zadowolona z wizyt u nich. Mam nadzieję, że M zdąży po pracu na usg :D bo na 16.30

HM dział bejbików. Oszalałam dziś :-) przecież tego jest tyle, że nie wiadomo co wybrać.
Czy dział zwykły czy bejbików nie obrażając niczyich gustów, ale HM to szmateks z zawyżonymi cenami. Nie udało mi się kupić tam nic dobrej jakości ani co ładnie by się układało.
Na dodatek ich ubrania faktycznie kosztują grosze i wykorzystują biednych ludzi w Malezji i Chinach w tym dzieci nawet 7 letnie przy pracach z chemikaliami do barwienia tkanin.

@luska1979 ale u was też jest dużo fajnych modeli których u nas brak. Nie mogę znaleźć wiadomości od kumpeli z UK gdzie pokazywała mi swój wózek kupowany 3 lata temu ale był po prostu megastycznie słodki. A i róż na nim był pudrowy ale nie taki przesłodzony. Gdzie ja antyfanka różu śliniłam się do niego :)

Hej dziewczyny. Z miesiac nie pisalam ale niektore z Was pewnie mnie kojarza :D mam problem i licze na wasze wsparcie i slowa otuchy nie ukrywam... 7 stycznia mialam usg 6 tydz. Dzidzi malutka jak dla lekarza za malutka ale zobaczymy i cytuje cos tam pika powiedziane bez przekonania... Wczoraj usg nie dostrzegł zarodka... Dzis w szpitalu usg na lepszym sprzecie z jeszcze jednym lekarzem zarodek 2.5 mm brak akcji serca z om 9 tydz... Z USG dzidzi na 6 tydz. W pon powtorka. Chyba nie mam sie co ludzic prawda? Az takie cuda nie istnieja nie? Termin na 22. Wyniki badan wszystko jak najbardziej w normie.
Kurde Jeśli z usg dzidzia 6 tyg to Jeszce serducho Muzę nie być widoczne.

Ja sie przylaczam do mam dlugo pracujacych... planuje pracowac do konca chodz boje sie upalow ;( musze tez szybko wrocic do pracy... niestety jestem na dzialalnosci i nic praktycznie mi sie nie nalezy ;(

@kasiaw510 oby bylo dobrze, naprawde. Choc u mnie byla dokladnie ta sama sytuacja i niestety nic dalej sie nie rozwinelo... Bylam w 10tyg, a wielkość dzidzki na 6tyg sie zatrzymala...

reklama
Do góry