Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy dział zwykły czy bejbików nie obrażając niczyich gustów, ale HM to szmateks z zawyżonymi cenami. Nie udało mi się kupić tam nic dobrej jakości ani co ładnie by się układało.HM dział bejbików. Oszalałam dziś :-) przecież tego jest tyle, że nie wiadomo co wybrać.
Kurde Jeśli z usg dzidzia 6 tyg to Jeszce serducho Muzę nie być widoczne.Hej dziewczyny. Z miesiac nie pisalam ale niektore z Was pewnie mnie kojarza mam problem i licze na wasze wsparcie i slowa otuchy nie ukrywam... 7 stycznia mialam usg 6 tydz. Dzidzi malutka jak dla lekarza za malutka ale zobaczymy i cytuje cos tam pika powiedziane bez przekonania... Wczoraj usg nie dostrzegł zarodka... Dzis w szpitalu usg na lepszym sprzecie z jeszcze jednym lekarzem zarodek 2.5 mm brak akcji serca z om 9 tydz... Z USG dzidzi na 6 tydz. W pon powtorka. Chyba nie mam sie co ludzic prawda? Az takie cuda nie istnieja nie? Termin na 22. Wyniki badan wszystko jak najbardziej w normie.
Pozatym dzien masakra...zwracam wszystkim jak leci. Jestem tak zmeczona ze mi sie wyć chce.
Podpowiedz jak to zrobić bo na telefonie nie potrafię