karolla111 Witamy!
kasiaw510 witaj ponownie!
Może miałaś późniek owulację! Nie chce Ci robić zludnych nadzieji ale ja wierzę cuda pisałam kiedys o mojej siostrze która miała w ciazy 2xRTG niewiedzac o niej pierwsze usg gdzie już powinien być uwidaczniony zarodek nic...tydzień pozniej tylko pecherzyk zółtkowy, lekarz przygotował ją ze zarodek może się nie rozwinąć badania poziomu HCG po dwóch dniach przyrost ale niewielki nie taki jak powinien być, lekarz zobaczył wyniki i mi powiedzial że według wyników raczej z ciaży nic nie będzie(siostra w przebieralni na szczęście była) Jakie pozytywne zaskoczenie gdy włożył sondę i pokazał się zarodek z akcją serca! Lekarz miał zdziwiną minę i kazał wyrzucić badania!!! Dlatego do końca trzeba wierzyć!
Pamiętam jeszcze pacjentkę z praktyk z patologi ciąży ona była już na koncówce ciąży ale opowiadała że ok 8-9tyg. lekarze stwierdzili obumarcie płodu, brak akcji serca, dostała do domu tabletki. Ale jako że akurat miał być weekend i jakaś impreza u rodziny, ona ich nie wzieła.bo joe chciała zacząć ronić w trakcie tego weekendu. W niedziele jak wstała poczuła mdłości następnego dnia to samo wiec intuicja powiedziała jej żeby jeszcze raz sprawdziła i zrobiła USG okazało się żealuszek żył!!!
Jak ją poznałam właśnie kończyła tą ciąże! Aż strach pomyśleć co by było gdyby jednak nie miała rodzinnej imprezy i podjeła decyzję.teraz zaraz...
Dlatego ja myślę ze trzeba trzeźwo myśleć i brać pod uwagę negatywny scenariusz ale mieć przy tym nadzieję!!!! Bo jak to mówią nadzieja umiera ostatnia!!!
MamaT super księżniczka!
Ja chciałabym nauczyć sie szyć, ale jestem zbyt noecierpliwa, i chciałabym idealne efekty odrazu,a wiem że żeby było pięknie yrzeba w to włożyć dużo pracy!!!!