reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Zrób badanie z beta hcg i zobaczysz zy jest przyrost

No dobry pomysł z beta hcg ale na tym etapie to w odstępstwie ok 3 dni by pasowało, a do poniedziałku pewnie jej sie nie uda:/
Ale oby było ok!

A ja dzisiaj znów żywa krew ze śluzem:/ wiec tez nie wiem co to bedzie, juz miałam dzwonić, umawiać sie, ale narazie nie leci bardziej wiec tez czekam...co ma być to bedzie....:):)nieboooo znajdę wszędzie ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No dobry pomysł z beta hcg ale na tym etapie to w odstępstwie ok 3 dni by pasowało, a do poniedziałku pewnie jej sie nie uda:/
Ale oby było ok!

A ja dzisiaj znów żywa krew ze śluzem:/ wiec tez nie wiem co to bedzie, juz miałam dzwonić, umawiać sie, ale narazie nie leci bardziej wiec tez czekam...co ma być to bedzie....:):)nieboooo znajdę wszędzie ;)

No wlasnie bhcg juz nie dam rady zrobic w pon na 8 do szpitala. Lacze sie z Toba w swiecie niewiedzy i co ma byc to bedzie

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Kurektyna dobre.Ja sie dziś zatrzymałam na zielonym świetle i się po minucie zastanawiam czemu stoje a nie jadę.Ale ja mogę zwalić na chorobę jeszcze a nie na ciążę.
Wózek fajny..szkoda że ja takiego tu nie dostanę.
Patik80 to Twoje 3 dziecko czy 4?
Atfk ja w pracy się relaksuje a nie stresuje.
Kurektyna boska pippi.

Jak krew zobaczylam to odrazu na izbe przyjec polecialam po pracy. Zostawili na obserwacje pobadali i od razu zwolnienie na 30 dni i zakaz przemeczania sie i tyle z moich planow pracy do konca marca zostalo.

Fajne te wózki, z resztą one chyba są teraz ''na czasie'' z tego co przeglądałam wzory. Sama rozglądam się za podobnym, lekkim i poręcznym. Tylko denerwuje mnie ten plastikowy spód, ale czarny wózek wygląda super, w dodatku na ciemniejszych wózkach widać mniej zabrudzeń :p

Wózek faktycznie zgrabniutki.
Spodnie ciążowe ja kupiłam na allegro za 70 zł. Z bon prix się okazało [emoji5].
Teraz znalazłam taki fajny komplet spodnie, spódnica, leginsy za 109 zl nowe. Na allegro od producenta. I chyba się skuszę.

Ja bym do końca pracować nie chciała. Chce się nacieszyć tym stanem bez stresu i w spokoju w swoim domku.Ale każda z nas inaczej uważa[emoji5].
Atfk rzuć linkiem plis :D

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

karolla111 Witamy!
kasiaw510 witaj ponownie!
Może miałaś późniek owulację! Nie chce Ci robić zludnych nadzieji ale ja wierzę cuda pisałam kiedys o mojej siostrze która miała w ciazy 2xRTG niewiedzac o niej pierwsze usg gdzie już powinien być uwidaczniony zarodek nic...tydzień pozniej tylko pecherzyk zółtkowy, lekarz przygotował ją ze zarodek może się nie rozwinąć badania poziomu HCG po dwóch dniach przyrost ale niewielki nie taki jak powinien być, lekarz zobaczył wyniki i mi powiedzial że według wyników raczej z ciaży nic nie będzie(siostra w przebieralni na szczęście była) Jakie pozytywne zaskoczenie gdy włożył sondę i pokazał się zarodek z akcją serca! Lekarz miał zdziwiną minę i kazał wyrzucić badania!!! Dlatego do końca trzeba wierzyć!
Pamiętam jeszcze pacjentkę z praktyk z patologi ciąży ona była już na koncówce ciąży ale opowiadała że ok 8-9tyg. lekarze stwierdzili obumarcie płodu, brak akcji serca, dostała do domu tabletki. Ale jako że akurat miał być weekend i jakaś impreza u rodziny, ona ich nie wzieła.bo joe chciała zacząć ronić w trakcie tego weekendu. W niedziele jak wstała poczuła mdłości następnego dnia to samo wiec intuicja powiedziała jej żeby jeszcze raz sprawdziła i zrobiła USG okazało się żealuszek żył!!!
Jak ją poznałam właśnie kończyła tą ciąże! Aż strach pomyśleć co by było gdyby jednak nie miała rodzinnej imprezy i podjeła decyzję.teraz zaraz...
Dlatego ja myślę ze trzeba trzeźwo myśleć i brać pod uwagę negatywny scenariusz ale mieć przy tym nadzieję!!!! Bo jak to mówią nadzieja umiera ostatnia!!!

MamaT super księżniczka!
Ja chciałabym nauczyć sie szyć, ale jestem zbyt noecierpliwa, i chciałabym idealne efekty odrazu,a wiem że żeby było pięknie yrzeba w to włożyć dużo pracy!!!!

Ale oby było ok!

Mi się tak nadżerka daje we znaki...może też masz. Gin się kazał nie przejmować...poleżeć odpocząć i mija.

karolla111 Witamy!
kasiaw510 witaj ponownie!
Może miałaś późniek owulację! Nie chce Ci robić zludnych nadzieji ale ja wierzę cuda pisałam kiedys o mojej siostrze która miała w ciazy 2xRTG niewiedzac o niej pierwsze usg gdzie już powinien być uwidaczniony zarodek nic...tydzień pozniej tylko pecherzyk zółtkowy, lekarz przygotował ją ze zarodek może się nie rozwinąć badania poziomu HCG po dwóch dniach przyrost ale niewielki nie taki jak powinien być, lekarz zobaczył wyniki i mi powiedzial że według wyników raczej z ciaży nic nie będzie(siostra w przebieralni na szczęście była) Jakie pozytywne zaskoczenie gdy włożył sondę i pokazał się zarodek z akcją serca! Lekarz miał zdziwiną minę i kazał wyrzucić badania!!! Dlatego do końca trzeba wierzyć!
Pamiętam jeszcze pacjentkę z praktyk z patologi ciąży ona była już na koncówce ciąży ale opowiadała że ok 8-9tyg. lekarze stwierdzili obumarcie płodu, brak akcji serca, dostała do domu tabletki. Ale jako że akurat miał być weekend i jakaś impreza u rodziny, ona ich nie wzieła.bo joe chciała zacząć ronić w trakcie tego weekendu. W niedziele jak wstała poczuła mdłości następnego dnia to samo wiec intuicja powiedziała jej żeby jeszcze raz sprawdziła i zrobiła USG okazało się żealuszek żył!!!
Jak ją poznałam właśnie kończyła tą ciąże! Aż strach pomyśleć co by było gdyby jednak nie miała rodzinnej imprezy i podjeła decyzję.teraz zaraz...
Dlatego ja myślę ze trzeba trzeźwo myśleć i brać pod uwagę negatywny scenariusz ale mieć przy tym nadzieję!!!! Bo jak to mówią nadzieja umiera ostatnia!!!

MamaT super księżniczka!
Ja chciałabym nauczyć sie szyć, ale jestem zbyt noecierpliwa, i chciałabym idealne efekty odrazu,a wiem że żeby było pięknie yrzeba w to włożyć dużo pracy!!!!
Dziekuje za slowa otuchy. Dam Wam znac jak poszlo w pon. Dodalas mi wiary <3

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasiaw510 tak ja dziewczyny piszą, różnie to może być...musisz jakoś wytrzymać do poniedziałku bo i tak nie masz innego wyjścia, chyba żeby gdzieś jutro z doskoku na usg.
Trzymaj się i bądź dobrej myśli!

Witaj karolla111 :)

Do góry