reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Z zakupami u mnie też kiepsko. Nie cierpię przymierzalni, zawsze wracam zmęczona jak koń po westernie.
Na szczęście wszystkie dziecięce ciuszki czekają u teściów na strychu. Pełna rozmiarówka od 0-3 lat :) dla chłopca i dziewczynki!

Dorotea, Luska zdrowiejcie kobitki!

Zmykam korzystać bo moja 6 latka deklaruje chęć drzemki z mamą ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień Dobry.
Podczytuje...bo w pracy Jeszce jestem. Miałam plan pracować do końca kwietnia, ale chyba tyle nie dam rady siedzieć. Jestem sekretarka i owszem nie gapie się cały czas w komputer. ..ale siedzenie na krześle zaczyna mi doskwierac.Bolą mnie plecy i lekko ciągnie brzuch. Chyba moje plany się zmienią.
Brzuszek już widoczny.
Śmigam w portkach ciązowych[emoji5].
atfk przyłaczam się[emoji13] szefowym powiedziałam że będę pracować do konca kwietnia, ale po dzisiejszym dniu jestem gotowa pracować do końca lutego jak znajdą kogoś za mnie!!! Jest mega zmęczona, mam grupę 12 dzieciaków i nieraz jest tak(jak dziś) ze jestem z nimi sama, nawet wyjście na siku jest problemem! Po 8 godz jestem wypompowana!!! Mało tego strasznie się męczę!!!
Ogolnie jakiegoś dołka z tego powodu zaczynam łapać i wyć mi się tak strasznie chce!!!
[emoji20]

helo,
a ja dzisiaj dzień mam tak leniwy, ze az wstyd...maz zawiozl małego do przedszkola, to nawet z domu nie wyszłam,obiadu nie zrobiłam:) poogladalam pierdoly,polezalam,probowalam cos zjeść, najbardziej smakowala mi czekolada i reszta kopca kreta :) i zaraz musze się zbierac po małego i na pilke z nim jechać a taaaaaak mi się nie chce :/

@kotomiś nie robiłam genetycznych w luxmedzie, zapisana jestem prywatnie jeszcze gdzie indziej,
jak bylam u dr Pajaka albo Komara w luxmed, już nie pamiętam nazwiska:) to on do mnie powiedział: w luxmedzie mamy slaby sprzet,ale mogę wypisac pani skierowanie na usg, chce Pani ?:) podziekowalam :)

Ja dla dzidzi nie mam Nic, ale po połowie z chęcią z córcia zaczniemy kupować. Jak już w marcu będę po drugich prenatalnych to już chyba płeć będzie pewna .
Na pewno Muszę sobie coś Jeszce do ubrania kupić. ..a co chociaż jedną ciążę będę się stroic i delektować bo póki co w porównaniu z dwoma poprzednimi to jest najbardziej light. I oby tak zostało.
Też właśnie nie chce odrazu iść na zwolnienie, bo bym w domu chyba że szlafroka nie wyszła. Ale nic na siłę. Dzidziuś najważniejszy! !
Zaraz wrzucę foto mojego dobytku w pasie

atfk przyłaczam się[emoji13] szefowym powiedziałam że będę pracować do konca kwietnia, ale po dzisiejszym dniu jestem gotowa pracować do końca lutego jak znajdą kogoś za mnie!!! Jest mega zmęczona, mam grupę 12 dzieciaków i nieraz jest tak(jak dziś) ze jestem z nimi sama, nawet wyjście na siku jest problemem! Po 8 godz jestem wypompowana!!! Mało tego strasznie się męczę!!!
Ogolnie jakiegoś dołka z tego powodu zaczynam łapać i wyć mi się tak strasznie chce!!!
[emoji20]
Kochana głowa do góry. Dzidzia będzie się stresować jak Ty nie będziesz spokojna! !
Jakos dobre zorganizujemy czas.
Pewnie będziemy się nudzić chwilami. ..ale niedługo wiosna! !będziemy się dotleniac☺.

UU jak byłam na ostatnim usg w luxmed na jerozolimskich 162 - nie pamiętam kto robił musiałabym sprawdzić to się chwalił, że on się nie myli nigdy i jego cudowna kosztowna maszynka też nie... Ciekawi mnie co zaproponuje gin 31. A prywatnie gdzie idziesz?

O masakra.. Ale mam sklerozę ciążową. Czytam Was, chcę już odpisać, i zapominam kompletnie co chciałam hehe :D
Wróciłam ze sklepu z wózkami. Mój wymarzony wózek okazał się tym jedynym! Jest super! Zgrabny, lekki, gondola taka, że w zimę pojeździ. Dobrze wykonany - no rewelacja! Najlepiej kupiłbym go od razu, ale to jeszcze za wcześnie.. ;)
Mierzyłam też spodnie ciążowe. Ale kosztują 160 zł.. Poszukam jeszcze w innym sklepie.
Co do ubranek dla dziecka to ja mam kilka worków dla dziewczynki na pierwsze kilka miesięcy. Moja siostra ma małą córkę, jest dziecięcą zakupoholiczką więc dużo ubrań noszone tylko kilka razy. I to jakieś same z Zary, Reserved itp, więc będzie mega! No chyba, że trafi się chłopak.. :p

reklama
Do góry