reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja jade niedlugo do galerii. Moze jakies ciuchy luzne dorwe dla siebie. Chcialabym tez dla Domi kurtke zimowa na przyszly rok z wyprzedazy kupic

reklama
Ja też się cieszę że u nas na forum taka miła atmosfera panuje.Ja byłam na forum ciążowym jak rodziłam moją Emi ale to była zupełnie inna stronka i rzeczywiście też wybuchła wielka afera która podzieliła dziewczyny ale nasze dzieciaki miały już wtedy 2 lata.Żeby się tak kłócić od samego początku.
Ja akurat staram się chronić leki przed moimi paskudkami.Dlatego nadal do dziś mam bramkę w kuchni tak że jak idę na drzemkę wiem że dziewczyny do kuchni dostępu nie mają.Tak na wszelki wypadek bo one i tak leków nie ruszają ani chemii.Wiedzą że nie wolno.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@kurektyna o mamo ja bym chyba zemdlała po takich akcjach :D
Pomysł z Pippi świetny! Koniecznie piegi kredka do oczu dorysuj :) pamiętam, że jakaś moja koleżanka z podstawówki się właśnie za Pippi przebrała, no super to wyglądało :)

@klusek ja jestem dziwna kobietą, bo nie znoszę zakupów. Już bardziej wolę sprzątać (czego też nie lubię), niż chodzić po sklepach :) Kup mi coś! :D

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dajcie spokój ja się staram wstrzymać z wszelkimi wypadami do galerii (choć to dość trudne :D ) do czasu wyprawki, wtedy sobie poszaleję :p

Nadrobiam ale prawie nic nie pamiętam. Skleroza ciążowa mnie dopadła chyba :p
Co do spania to tak jak ostatnoo pisałam. O której bym się nie położyła to i tak wcześniej niż o 1 nie zasnę :/ a później budzę się milion razy i ciężko mi zasnąć a o 6.30 pobudka. Ratuje mnie drzemka w ciągu dnia.
Ja lubię zakupy ale odkąd urodził się synek to większość zakupów jest dla niego :p wczoraj pojechaliśmy do galerii na wyprzedaże i sobie oczywoście nie kupiłam nic a synka obkupiłam konkretnie ;) ale to chyba większość matek tak ma :p

Kurczę a ja jeszcze nie zaglądałam do innych grup! Ale mnie omija, trzeba nadrobić ;P
Wybieram się zaraz z mężem do sklepu i mam plan popatrzeć na mój wymarzony wózek. Sprawdzę czy na żywo też mi się tak podoba, jak nie to będę szukać inny.. :)
A wczoraj zamarzyłam o spodniach ciążowych! Muszę nabrać weny i jakieś kupić ;)

Ja narazie z powodu złego stanu żołądkowego i przeziębienia nie wychodzę na zakupy;-) ostatnio byłam chyba na początku grudnia. Ale to ma dobry wpływ na mój budżet. Teraz głównie spozywczaki i do domu ;-) ale wiem, że jak przyjdzie czas na kompletowania wyprawki to mogę wpaść w szał zakupów a to nic dobrego;) już mam upatrzony wózek i parę innych gadżetów i wszystko zapisane w notesu żebym później nazwy nie zapomniała. Wiem, że to stanowczo za wcześnie na takie plany ale nie mogłam się powstrzymać;-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie lubię zakupów. Chodzę na nie kiedy muszę i zawsze z wielkim bólem ale ja jestem dość nie wymiarowa i ubrania na mnie w większości źle leżą. Normalnie mieszczę się w bluzki i swetry w rozmiarze M czasem L ale z powodu mega balonów muszę kupować większe ubrania co później mi zwisają wszędzie indziej... O koszulach mogę zapomnieć, chyba, że kupuje mega duże flanelowe co wyglądają jak podwędzone z szafy faeta. Przynajmniej super wyglądają do legginsów i jegginsów.
Najlepiej kupuje mi się spodnie :) choć ostatnio w wakacje kupiłam 2 sukienki co trochę optycznie zmniejszały moją zmorę... Szkoda, że tak ciężko dostać koszulki i bluzki w takie desenie.
Mój M też nie lubi zakupów, ale jak szukałam ostatnio jakiś ciążowych ubranek w tkmaxx i weszliśmy na dział dziecięcy to nawet sam się zdeklarował, że pierwsze ubranka będzie chciał kupować ze mną i chce je wybierać. Strasznie podobały mu się z dinozaurami :) i napisami jestem małym potworem wrau!.

reklama
Ja zaglądałam do wrześniówek kiedy jeszcze było, że termin mam na sam koniec, ale było tam mega zimno i sztywno, że nawet ani razu nie odważyłam się tam odezwać.

Do góry