reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja jade niedlugo do galerii. Moze jakies ciuchy luzne dorwe dla siebie. Chcialabym tez dla Domi kurtke zimowa na przyszly rok z wyprzedazy kupic

reklama
Ja też się cieszę że u nas na forum taka miła atmosfera panuje.Ja byłam na forum ciążowym jak rodziłam moją Emi ale to była zupełnie inna stronka i rzeczywiście też wybuchła wielka afera która podzieliła dziewczyny ale nasze dzieciaki miały już wtedy 2 lata.Żeby się tak kłócić od samego początku.
Ja akurat staram się chronić leki przed moimi paskudkami.Dlatego nadal do dziś mam bramkę w kuchni tak że jak idę na drzemkę wiem że dziewczyny do kuchni dostępu nie mają.Tak na wszelki wypadek bo one i tak leków nie ruszają ani chemii.Wiedzą że nie wolno.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@kurektyna o mamo ja bym chyba zemdlała po takich akcjach :D
Pomysł z Pippi świetny! Koniecznie piegi kredka do oczu dorysuj :) pamiętam, że jakaś moja koleżanka z podstawówki się właśnie za Pippi przebrała, no super to wyglądało :)

@klusek ja jestem dziwna kobietą, bo nie znoszę zakupów. Już bardziej wolę sprzątać (czego też nie lubię), niż chodzić po sklepach :) Kup mi coś! :D

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Dajcie spokój ja się staram wstrzymać z wszelkimi wypadami do galerii (choć to dość trudne :D ) do czasu wyprawki, wtedy sobie poszaleję :p

Nadrobiam ale prawie nic nie pamiętam. Skleroza ciążowa mnie dopadła chyba :p
Co do spania to tak jak ostatnoo pisałam. O której bym się nie położyła to i tak wcześniej niż o 1 nie zasnę :/ a później budzę się milion razy i ciężko mi zasnąć a o 6.30 pobudka. Ratuje mnie drzemka w ciągu dnia.
Ja lubię zakupy ale odkąd urodził się synek to większość zakupów jest dla niego :p wczoraj pojechaliśmy do galerii na wyprzedaże i sobie oczywoście nie kupiłam nic a synka obkupiłam konkretnie ;) ale to chyba większość matek tak ma :p

Kurczę a ja jeszcze nie zaglądałam do innych grup! Ale mnie omija, trzeba nadrobić ;P
Wybieram się zaraz z mężem do sklepu i mam plan popatrzeć na mój wymarzony wózek. Sprawdzę czy na żywo też mi się tak podoba, jak nie to będę szukać inny.. :)
A wczoraj zamarzyłam o spodniach ciążowych! Muszę nabrać weny i jakieś kupić ;)

Ja narazie z powodu złego stanu żołądkowego i przeziębienia nie wychodzę na zakupy;-) ostatnio byłam chyba na początku grudnia. Ale to ma dobry wpływ na mój budżet. Teraz głównie spozywczaki i do domu ;-) ale wiem, że jak przyjdzie czas na kompletowania wyprawki to mogę wpaść w szał zakupów a to nic dobrego;) już mam upatrzony wózek i parę innych gadżetów i wszystko zapisane w notesu żebym później nazwy nie zapomniała. Wiem, że to stanowczo za wcześnie na takie plany ale nie mogłam się powstrzymać;-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja nie lubię zakupów. Chodzę na nie kiedy muszę i zawsze z wielkim bólem ale ja jestem dość nie wymiarowa i ubrania na mnie w większości źle leżą. Normalnie mieszczę się w bluzki i swetry w rozmiarze M czasem L ale z powodu mega balonów muszę kupować większe ubrania co później mi zwisają wszędzie indziej... O koszulach mogę zapomnieć, chyba, że kupuje mega duże flanelowe co wyglądają jak podwędzone z szafy faeta. Przynajmniej super wyglądają do legginsów i jegginsów.
Najlepiej kupuje mi się spodnie :) choć ostatnio w wakacje kupiłam 2 sukienki co trochę optycznie zmniejszały moją zmorę... Szkoda, że tak ciężko dostać koszulki i bluzki w takie desenie.
Mój M też nie lubi zakupów, ale jak szukałam ostatnio jakiś ciążowych ubranek w tkmaxx i weszliśmy na dział dziecięcy to nawet sam się zdeklarował, że pierwsze ubranka będzie chciał kupować ze mną i chce je wybierać. Strasznie podobały mu się z dinozaurami :) i napisami jestem małym potworem wrau!.

reklama
Ja zaglądałam do wrześniówek kiedy jeszcze było, że termin mam na sam koniec, ale było tam mega zimno i sztywno, że nawet ani razu nie odważyłam się tam odezwać.

Do góry