reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Luska podziwiam Cię! Po Twojej historii widać, że jesteś silna kobieta. Adeline tez jak się otrzasnie z tego szoku tez sobie świetnie poradzi! A może tak jak mówisz nie będzie tak źle jak nastraszyl ja lekarz.

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

Heh tak dla rozluźnienia czytam lipcówki gdzie wstawiają zdjęcia brzuszków, jak one się tam kłócą oto kogo zdjęcia chcą oglądać, a kto jest intruzem :D Dobrze, że tutaj tworzy się zgrana ekipa wparcia :)

Dziewczyny odwiezione.Nie było tak źle.Dopiero w drodze powrotnej oczy mi zaszły łzami.Te choróbsko nie chcę odpuścić.
Wzięłam tydzień zwolnienia.Pewnie w pracy nie będą happy.
Noc dziś lepsza bo przespana.Obudziłam się o 5 rano poszłam siku i brzuch mnie zaczął boleć.To chyba nadmiar wit.C dobrze nie wpływa na mój wrzodowy żołądek.
Dorotea trzymaj się w tym szpitalu.
Klusek u mnie też chyba słabo było widać przez te tyłozgięcie.
Dziękuje bardzo Ag.ta.Prawda jest taka że żadna z nas nie dostaje w pakiecie z ciążą pewności że dziecko będzie zdrowe.Bo te badania prenatalne nie dają 100 % pewności.Tak samo może nam się urodzić chore dziecko lub zachorować jak będzie miało kilka lat.Tylko wiadomo usłyszeć taką wiadomość jaką Adeline usłyszała to duży szok.Trzeba czasu by to przetrawić i się z tym pogodzić

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline współczuję i podziwiam za decyzje. Może Bóg albo inna Siła Cię za to jeszcze wynagrodzi!!!
Trzymaj się Kochana! :*

Heh tak dla rozluźnienia czytam lipcówki gdzie wstawiają zdjęcia brzuszków, jak one się tam kłócą oto kogo zdjęcia chcą oglądać, a kto jest intruzem :D Dobrze, że tutaj tworzy się zgrana ekipa wparcia :)
Lipcowkom bardziej hormony buzuja hehe

Chociaż... ja też w sumie z lipcowek niby, ale mentalnie jestem sierpniowka: )

@Dorotea zdrówka! Skoro szpital jest obowiązkiem to odpoczywaj i zdrowiej!
Adelain bardzo mi przykro ale ZD to nie wyrok mam chrzesnice ma ona poważna wade serca ale jest tak kochana i tak urocza ze niczym nie odroznia się od siostry bliźniaczki która jest zdrowa. Zrób amniopunkcje lub testy nimfy by wiedzieć z czym się będziecie musieli zmierzyć będę się za Was modlić.

Reszcie dziewczyn gratuluję udanych wizyt.

Wczoraj wieczorem moja gin napisała mi SMS ze podpisywała dziś moje wyniki z testu pappa i wszystko jest w porządku małe ryzyko.

Ja jestem kawoszem uwielbiam mój mąż nie pija teraz na początku mnie odrzuciło ale ostatnio wypilam lekka z koleżanką
Ale super lekarz! Tak sama z siebie wysłała smsa?

Muszę Wam powiedzieć (tylko niech to nie zabrzmi źle..), że tak przejęłam się wynikami Adelain, że pierwszy raz od dawna przespałam cała noc.. Tak chciałam 'chronić' moje maleństwo.. Moje wczesniejsze wyniki genetyczne wskazują zwiększone wyryko ZD i innych wad.. Nawet nie mogę o tym myśleć, bo się stresuję za bardzo..

reklama
Wiadomo, że nigdy nie wiadomo do końca jak to będzie ale usłyszeć taka diagnozę na początku to ogromny szok i wielka niewiadomą.. i każda z nas się tego obawia. Zreszta nie wiem jak inne dziewczyny mają, ale ja po każdym badaniu/usg jestem 'spokojna' o dzieciątko parę dni a później sponsorem się martwię.. mogłabym mieć usg co 3 dni i chyba wtedy byłabym w miarę spokojna.. ;-) ale ktoś mi powiedział, że tak już będzie zawsze. Teraz się martwię o ciążę, a później jak się urodzi to o dziecko się będę martwić i tak już całe życie;-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry