Ikulka, a to jakiś inny chiński kalendarz niż ten co tu kiedyś jedna z Dziewczyn wrzucała?
Link do: Chiński kalendarz płci - jak zaplanować płeć dziecka? - Dzidziusiowo.pl Czy to ten sam, tylko inaczej pokazany... Mnie się przy jednym synu sprawdziło, przy drugim nie. Teraz wychodzi dziewczynka - nie obraziłabym się
Maargaretkaa, butów chyba i tak nie kupujesz na jeden sezon
Jak nie zmieścisz się w to lato, to w następne pewnie już tak. Mnie niestety w pierwszej ciąży puchły przy wysokich temperaturach w czerwcu. W drugiej ciąży nie, bo to zima była i jakoś mnie to ominęło. Całe szczęście. Bo latem to można w japonki wskoczyć albo jakieś balerinki szmaciaki za paręnaście złotych kupić, a zimowe buty sporo droższe
I szczerze mówiąc jestem pewna, że nogę mam teraz o pół numeru większą niż przed ciążami.
Aga, nie martw się, za półtora miesiąca zacznie się wiosennie robić, to człowieka będzie ciągnęło na spacery. Teraz to mało komu się nie chce nos za drzwi wystawiać
. Nadrobisz ruch, spoko.
A wagi i wzrostu zazdroszczę...
Jutro pierwszy raz zaprowadzam Witka do żłobka. I już mi Starszak tez na głowę spadł, bo normalnie do przedszkola zawodzi go mąż, ale nie zdążymy się wymienić samochodem zanim on do pracy wyjdzie, wiec biorę dwójkę i najpierw do żłobka a potem do przedszkola. W sumie to już mi się odechciewa, bo w te i we wte się będę ubierać i rozbierać kilka razy dziennie, żeby zawieźć, i poodbierać dzieciarnię. O losie...