Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehehe dobre hehehe)Mi wychodzi chlopiec hmmmmm, a mezo do mnie nie rob mi nadzieji [emoji23] [emoji23]
Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj ciężko coś do radzić bo mi na przykład, nie puchly ani nogi, ani palce. Całą ciążę nosiłam ten sam rozmiar, nie miałam też problemu z pierścionkami. Nie wiadomo jak będzie u Ciebie. Ja sama jestem ciekawa, czy w tej ciąży spuchnę, czy nie[emoji23]Kochane jak juz jestesmy przy wadze to powiedzcie mi jak to jest ze stopami, czy one faktycznie puchna ? Chce sobie zamowic za niedlugo trampki z zagranicy, takie troche drozsze dlatego chce przemyslec...stope mam malutka bo 36 i zastanawiam sie czy kupic sobie rozmiar wieksze i ewentualnie dac wkladke a gdyby co to ja wyjac.. Czy raczej swoj rozmiar?