reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ikulka wkurza mnie ten kalendarz;) pokazuje dziewczynke a chce chlopca.
Z poprzednia ciaza sie nie sprawdzilo.

Caly obiad i jablecznik zwrocilam. Gardlo piecze. Matko chyba tak bedzie zawsze

reklama
Bo jak robilam te inne to się kompletnie nie sprawdziły z Emilka wyszło ze bedzie chłopak a tu dziewczynka... jedyny ten się speawdzil

Mi wychodzi dziewczynka, mogłoby się sprawdzić mam przecież aż 50% szans [emoji14]

p19uflw1jarcljhd.png

Mi z Nel tez sie sprawdzil ;-) , wiec moze, moze jednak mezo doczeka sie syna , zawsze to 50% szans [emoji23] [emoji23] , tylko to i tak zalezne tylko od naszej drugiej polowki [emoji1]

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane jak juz jestesmy przy wadze to powiedzcie mi jak to jest ze stopami, czy one faktycznie puchna ? Chce sobie zamowic za niedlugo trampki z zagranicy, takie troche drozsze dlatego chce przemyslec...stope mam malutka bo 36 i zastanawiam sie czy kupic sobie rozmiar wieksze i ewentualnie dac wkladke a gdyby co to ja wyjac.. Czy raczej swoj rozmiar?

reklama
Kochane jak juz jestesmy przy wadze to powiedzcie mi jak to jest ze stopami, czy one faktycznie puchna ? Chce sobie zamowic za niedlugo trampki z zagranicy, takie troche drozsze dlatego chce przemyslec...stope mam malutka bo 36 i zastanawiam sie czy kupic sobie rozmiar wieksze i ewentualnie dac wkladke a gdyby co to ja wyjac.. Czy raczej swoj rozmiar?
Oj ciężko coś do radzić bo mi na przykład, nie puchly ani nogi, ani palce. Całą ciążę nosiłam ten sam rozmiar, nie miałam też problemu z pierścionkami. Nie wiadomo jak będzie u Ciebie. Ja sama jestem ciekawa, czy w tej ciąży spuchnę, czy nie[emoji23]

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry