reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja miałam CC wcale się nie bałam, musiałam mieć nic w tym nie ma strasznego. Tylko po bardzo boli i długo się do siebie dochodzi. Jedynie co to operacja i wiaze się z większym ryzykiem dla matki i dziecka niż poród Sn. Teraz może jak mam dziecko jedno to więcej o tym myślę,bo tyle się słyszy o śmierci po CC. A ty czego się boisz? Musisz mieć? Z własnej woli ja w życiu bym nie chciała i się nie zdecydowała.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też przy pierwszej się nie bałam iw sumie nie przeszłam tego jakoś źle. W trakcie tylko wpadłam w panikę jak mną zaczęli tam szarpać, ale ona to tak szczegółowo opisuje... że rozrywają macicę itd.Gin mi powiedział, że będę mieć 2 raz też.

reklama
Ja też przy pierwszej się nie bałam iw sumie nie przeszłam tego jakoś źle. W trakcie tylko wpadłam w panikę jak mną zaczęli tam szarpać, ale ona to tak szczegółowo opisuje... że rozrywają macicę itd.Gin mi powiedział, że będę mieć 2 raz też.
Będzie dobrze [emoji3] ja bym wolała sn ale wtedy mnie skazali na CC po 3 poronienia,bo czyszczenia były i zrosty i coś tam nie tak,i duże dziecko też miałam,a lekarz mówił,że nie będziemy ryzykować,bo macica może mi pęknąć przy porodzie,bo słaba.

Ja z synem wszystko jadłam, i nie ma żadnych alergii ,a na necie właśnie też i o orzechach pisze żeby jeść,bo jest na odwrót później dziecko nie choruje tak na astmę itp

Eh a ja dostałam krwawieniA:( leżę i czekam na męża, bedzie za ok godziny... masakra jakaś , ja juz tego nie przeżyje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To nie musi być nic złego,ja też miałam z synem i był krwiak i nic więcej,a boli cię brzuch? Daj znać kochana trzymam kciuki

reklama
Do góry