reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Emm. Wszystko będzie ok, musi tylko odetchnij głęboko i spróbuj sie uspokoić.

Ciagnie i pobolewa... Norma. Dziwne jestuczucie jakby ktoś nagle mnie w środku uszczypnal i takie jakby rozrywanie w pochwie.

A dziś masakra. Głowa boli mnie tak mocno,że aż mnie mdli. Co gorsza od 22 non stop wymiotuje. I to taki ma dziwny gorzki smak... A miałam isc dzis na badania. Kurczaki muszę najwyżej na siłę sie zwlec jutro do przychodni.

Hej... :) badanie powtórzyłam nt 2.5 ... kość nosowa obecna... no i pepowina dwunaczyniowa. Dużo czytałam na temat przeziernosci karkowej i te nt2.5 nie jest takim strasznym wynikiem... dziewczyny miały powyżej 3 i większość rodziła zdrowe dzieci... Czekam nadal na wyniki z testu pappa i nie wiem czy zdecyduje się na aminopunkcje. Przy mojej zagrożonej ciazy i tych ciągłych krwawieniach ryzyko poronienia jest dużo większe - ciągle o tym myślę i przez to codziennie się stresuje choć wiem że nie powinnam, nie mogę spac, nie mogę jeść... :/ mogłabym zrobić test nifty ale dla mnie to za dużo kasy ok 2300zl :(
Dla mnie nie miało by znaczenia jakie dziecko będzie czy chore czy nie dlatego nie ryzykowałabym amniopunkcja ,bo można przedwcześnie urodzić,ale każdy ma swoje zdanie i robi jak uwaza. Na pewno będzie wszystko dobrze trzymam kciuki.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

emikaa trzymaj się kochana!!! Wszystkie jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki że wszystko będzie ok!!! Połóż się i postaraj uspokoić! Nic Cię nie boli to dobry znak! Musi być dobrze! Zdecydowanie najlepszą decyzją jest to żeby ktoś Cię zawiózł, sama w takich nerwach nie powinnaś prowadzić! Czekam na wieści od Ciebie!!! Przesyłam pozytywną energię! Bądź dzielna!

I wiecie co.. nie mieszcze się w swoje dzinsy. Mam jeszcze jedne za czasów jak byłam pulchna ale nie wygodnie mi. Zostały mi leginsy i chyba powiem mamie żeby mi uszyła jakieś kiecki .. może zacznę chodzić. I mówię słodyczom nie nie nie

reklama
Hej... :) badanie powtórzyłam nt 2.5 ... kość nosowa obecna... no i pepowina dwunaczyniowa. Dużo czytałam na temat przeziernosci karkowej i te nt2.5 nie jest takim strasznym wynikiem... dziewczyny miały powyżej 3 i większość rodziła zdrowe dzieci... Czekam nadal na wyniki z testu pappa i nie wiem czy zdecyduje się na aminopunkcje. Przy mojej zagrożonej ciazy i tych ciągłych krwawieniach ryzyko poronienia jest dużo większe - ciągle o tym myślę i przez to codziennie się stresuje choć wiem że nie powinnam, nie mogę spac, nie mogę jeść... :/ mogłabym zrobić test nifty ale dla mnie to za dużo kasy ok 2300zl :(
Katy musi być dobrze☺!!Dzidziuś pewnie zdrowy! !
Kurde myślisz że to wina lekarza robiacego czy sprzetu...wiesz pojutrze mam badanie w tym samym miejscu

Do góry