reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Emm. Wszystko będzie ok, musi tylko odetchnij głęboko i spróbuj sie uspokoić.

Ciagnie i pobolewa... Norma. Dziwne jestuczucie jakby ktoś nagle mnie w środku uszczypnal i takie jakby rozrywanie w pochwie.

A dziś masakra. Głowa boli mnie tak mocno,że aż mnie mdli. Co gorsza od 22 non stop wymiotuje. I to taki ma dziwny gorzki smak... A miałam isc dzis na badania. Kurczaki muszę najwyżej na siłę sie zwlec jutro do przychodni.

Hej... :) badanie powtórzyłam nt 2.5 ... kość nosowa obecna... no i pepowina dwunaczyniowa. Dużo czytałam na temat przeziernosci karkowej i te nt2.5 nie jest takim strasznym wynikiem... dziewczyny miały powyżej 3 i większość rodziła zdrowe dzieci... Czekam nadal na wyniki z testu pappa i nie wiem czy zdecyduje się na aminopunkcje. Przy mojej zagrożonej ciazy i tych ciągłych krwawieniach ryzyko poronienia jest dużo większe - ciągle o tym myślę i przez to codziennie się stresuje choć wiem że nie powinnam, nie mogę spac, nie mogę jeść... :/ mogłabym zrobić test nifty ale dla mnie to za dużo kasy ok 2300zl :(
Dla mnie nie miało by znaczenia jakie dziecko będzie czy chore czy nie dlatego nie ryzykowałabym amniopunkcja ,bo można przedwcześnie urodzić,ale każdy ma swoje zdanie i robi jak uwaza. Na pewno będzie wszystko dobrze trzymam kciuki.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

emikaa trzymaj się kochana!!! Wszystkie jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki że wszystko będzie ok!!! Połóż się i postaraj uspokoić! Nic Cię nie boli to dobry znak! Musi być dobrze! Zdecydowanie najlepszą decyzją jest to żeby ktoś Cię zawiózł, sama w takich nerwach nie powinnaś prowadzić! Czekam na wieści od Ciebie!!! Przesyłam pozytywną energię! Bądź dzielna!

I wiecie co.. nie mieszcze się w swoje dzinsy. Mam jeszcze jedne za czasów jak byłam pulchna ale nie wygodnie mi. Zostały mi leginsy i chyba powiem mamie żeby mi uszyła jakieś kiecki .. może zacznę chodzić. I mówię słodyczom nie nie nie

reklama
Hej... :) badanie powtórzyłam nt 2.5 ... kość nosowa obecna... no i pepowina dwunaczyniowa. Dużo czytałam na temat przeziernosci karkowej i te nt2.5 nie jest takim strasznym wynikiem... dziewczyny miały powyżej 3 i większość rodziła zdrowe dzieci... Czekam nadal na wyniki z testu pappa i nie wiem czy zdecyduje się na aminopunkcje. Przy mojej zagrożonej ciazy i tych ciągłych krwawieniach ryzyko poronienia jest dużo większe - ciągle o tym myślę i przez to codziennie się stresuje choć wiem że nie powinnam, nie mogę spac, nie mogę jeść... :/ mogłabym zrobić test nifty ale dla mnie to za dużo kasy ok 2300zl :(
Katy musi być dobrze☺!!Dzidziuś pewnie zdrowy! !
Kurde myślisz że to wina lekarza robiacego czy sprzetu...wiesz pojutrze mam badanie w tym samym miejscu

Do góry