dzasta.o
Fanka BB :)
ja mam tak samo ciagnie szczegolnie jak kaszle :/Kłuje Was na dole w sensie tak ciągnie? Mnie coś podszarpuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam tak samo ciagnie szczegolnie jak kaszle :/Kłuje Was na dole w sensie tak ciągnie? Mnie coś podszarpuje.
oj tak kłuje, ciągnie, przy wstaniu, obróceniu w śnie , kichnięciu itp, to pewnie od macicy itpKłuje Was na dole w sensie tak ciągnie? Mnie coś podszarpuje.
Trzeba smarkać w chusteczki dziecięce te do pupy. Trochę drożej wyjdzie ale coś takiego się nie robi. Sprawdzone, bo ja miałam jeszcze gorzej.A oto moje usta, po obfitym cięknieciu z nosa [emoji14] samej wody , tak się zatarłam ,że wszystko mnie pieczę, a usta jak po zabiegu większe, czerwone , smaruję wazeliną, bio oilem, bez tego to by mi już cała skóra zeszła
Szkoda twoich nerwów. Idź prywatnie N usg do tego lekarza. To inaczej podejdzie do Ciebie.Szkoda gadać. Beznadzieja. Jestem praktycznie w 10 tygodniu a nawet nie wiem czy serduszko prawidłowo bije
A jakie usg miałaś robione ? Bo mój lekarz M te 4d i się zastanawiam czy lepiej będzie widać... jak myślisz?Na 70% dziewczyna ale ja się nie nastawiam
Jest taka luka, że można wrócić na niepełny etat a na resztę ciągnąć wychowawczy (np. na 1/4 etatu), przysługuje na dziecko bodajże do 4 czy 5 r.ż. I wtedy nie mogą ci wypowiedzieć umowy. Szwagierka tak korzystała. Ale właśnie nie wiem jak z tym zwolnieniem grupowym.Stanowisko musi być, takie samo albo o podobnym zakresie obowiązków na które możesz wrócić, Ale jak juz wrócisz to zwolnić z okresem wypowiedzenia mogą Cię zawsze ja np wróciłam na niepełny etat jakieś 7/8 bodajże ze codziennie dosłownie pół godz krócej pracowałam po to żeby przez rok być jeszcze chronionym tylko uwaga! Mały haczyk, ta ochronka jak sie wraca na niepełny etat nie uwzględnia grupowekwiec jak sa zwolnienia grupowe to nic nie chroni
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Pytałaś się go o plec czy dam z siebie powiedział?Na 70% dziewczyna ale ja się nie nastawiam
Mnie jak kicham to ciągnie i chwilę boli, nauczyłam się kichać zgięta w pół hihi Czasem jak wstaje to też coś ciągnie. Ewidentnie rośniemy i szykujemy się na ciążę hihiKłuje Was na dole w sensie tak ciągnie? Mnie coś podszarpuje.