Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi lekarz pozwolił a co z tego?jak mi się poprostu nie chce, albo jestem nagazowana albo spać mi się chce albo po prostu nie mam ochoty... Mam straszne wyrzuty że mojego meżulka doprowadzam do stanu aż takiej posuchy[emoji24] liczę że jak zacznie się drugi trymestr to libido wróci, też zastanawiam się czy wszystko ze mną ok ale skoro nie jestem w tym sama to jest jakaś nadzieja...Mi lekarz zabronił figli- tak to ujął [emoji2] . Mi akurat i tak nie grozi, bo ochoty nie mam w ogóle. Poprostu libido zero. Straszne to i zastanawiam się czy że mną wszystko ok.
No tak jak Ci mówię w moim przypadku było to bite 12 dni!!! A potem jak ręką odjął. Ale ja byłam tak zdeterminowana że pewnie żeby kolejne 12 miały boleć to bym przecierpiała Ja chyba też tę maść stosowałam na początku a potem na brodawki wyciskałam i wsmarowywałam mleko. Niby na studiach uczyli że jak dziecko dobrze się przystawia to nie powinno nic boleć, a moja mała bardzo dobrze łapała i co? Była strasznym "glonojadem" ssała bardzo intensywnie także pełne karmienie(sprawdzane na wadze) trwało 4-6min i. Wtym czasie zjadała tyle ile normalny noworodek nawet przez 15min...Ja corke karmilam mlekiem modyfikowanym teraz chcialabym naturalnie ale nie wiem na co sie porywam .Czy az tak bola brodawki na poczatku?czy potrzebna jakas masc? Kurcze tyle pytan ze szok....
Matko, jak ja rozumiem o czym mówisz. Też liczę na ten wybuch hormonów pro libido w 2-gim trymestrze[emoji52]Mi lekarz pozwolił a co z tego?jak mi się poprostu nie chce, albo jestem nagazowana albo spać mi się chce albo po prostu nie mam ochoty... Mam straszne wyrzuty że mojego meżulka doprowadzam do stanu aż takiej posuchy[emoji24] liczę że jak zacznie się drugi trymestr to libido wróci, też zastanawiam się czy wszystko ze mną ok ale skoro nie jestem w tym sama to jest jakaś nadzieja...
Wózek u teściów stoi.Mahoniowa pokaaa wozek
Kurektyna mi to mojego az zal. On nie nalega. Mowi ze teraz jestesmy grzeczni. Brakuje mi igraszek tymbardziej ze ja bylam taka zawsze i wszedzie. Libido mam super. A teraz??? Totalnie masakra
Dupa z tego NFZ totalna. Pierwszą ciążę, prowadziłam prywatnie, teraz chciałam mieć lekarza prowadzącego w szpitalu w którym planuje rodzić i tak sobie myślę 'a zaszaleję'. Nie dość, że termin dostałam na 24 lutego (będę wtedy w 15tc), a dzwoniłam jakieś dwa tygodnie temu,czyli prawie dwa miesiące czekania na pierwszą wizytę. To jeszcze nie umawia na godzinę, tylko przyjdź, siedź jak kwoka i czekaj Bóg wie ile. Dowiadywalam się ostatnio znajomej, która chodziła do tego lekarza i wyobrażcie sobie, że ona siedziała pod gabinetem już od 7, a lekarz przyjmuje od 9 i wcale nie wchodziła do gabinetu jako pierwsza tylko, przeważnie dziesiąta[emoji33], a kobiety których nie zdążył przyjąć do 13, odsyłał do domu[emoji35] ja nie wiem, czy oni nie ustalają jakiegoś limitu?!@klusek, @dzag82 zajebiste wizyty, na cholerę płacimy takie składki na NFZ?
Wolę odżałować te 100zł i chodzić prywatnie, po południu, na czas, miło, bez pośpiechu i lekceważenia
@ratatujek, @koko jak wizyta??