reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Tylkaa spokojnie poczujesz się jeszcze lepiej.Pierwszy trymestr zawsze jest najgorszy.Ja też w tej ciąży nonstop się źle czuję i też czekam z utęsknieniem kiedy to minie.
Dużo zdrówka dla Was.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U nas w UK też kartę ciąży szybko zakładają.To na usg się naczekać trzeba.
Luska gratulacje.
Kurektyna u mnie to normalne przy wymiotach w ciąży.Nie wiem czemu tak jest ale strasznie silny jest odruch wymiotny w ciąży.

Mahoniowa odpoczywaj i dbaj o maleństwo.
Klusek ważne że maluszek się ma dobrze.
AniaCk to zależy od przystawienia dziecka.Wystarczy że raz się źle zassie i pogryzie Ci sutki i masz przerąbane bo boli potem przy każdym karmieniu.Ale to zależy bo ja karmiąc drugą córkę nigdy nie poczułam bólu i brodawki były całe.A mała miała problem z chwyceniem cycka musiałam jej cycka sopecjalnie spłaszczać by dobrze chwyciła brodawkę.
Też polecam maść maltan u częste wietrzenie brodawek i Twoje mleko też pomaga na popękane brodawki.

@emikaa przed 17 zjadam kawałek słodkiej bułki a krew miałam pobieraną po 6. Ale chyba za duży odstęp czasu żeby to było to. Ginekolog mówiła, że norma dla ciężarnych jest do 93 a ja mam 99.
@ratatujek gratuluję wizyty ;)

Kurcze kurcze :) 93 a 99 to duża szansa ze wszystko jest ok! Moze sie stresowałas? Tez to ma wpływ. możemy sobie gdybać...powtórzysz na czczo jeszcze raz i wyjdzie piękny wynik pewno :)
Ja za to muszę sie nastawić na próbę nr 2 z wypiciem,!na sama mysl dostaje mdlosci :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi lekarz pozwolił a co z tego?jak mi się poprostu nie chce, albo jestem nagazowana albo spać mi się chce albo po prostu nie mam ochoty... Mam straszne wyrzuty że mojego meżulka doprowadzam do stanu aż takiej posuchy[emoji24] liczę że jak zacznie się drugi trymestr to libido wróci, też zastanawiam się czy wszystko ze mną ok ale skoro nie jestem w tym sama to jest jakaś nadzieja...
U mnie to samo, m. ma focha [emoji15]

Mahoniowa ja też już powoli zaczęłm kompletowanie wyprawki ale od takich mniejszych zakupów jak ciuszki,kocyki i ręczniczki.Wydatki trzeba rozłożyć tym bardziej że nas czeka jeszcze przeprowadzka i młodsza córa w sierpniu zaczyna szkołę więc kupno wyprawki do szkoły mnie jeszcze czeka.

reklama
Do góry