reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny, moje najgorsze obawy niestety sie potwierdzily. Poszlam dzis prywatnie na wizyte, mimo ze mam umowione USG na 19tego stycznia. Okazalo sie, ze ciaza zatrzymala sie na 8 tyg. Serduszko juz nie bije. Teraz czekam na poronienie :(
Kurcze co się dzieje? Miałaś krwawienie, czy brak objawów Cię zaniepokoił?
Bardzo mi przykro :(

reklama
Dziewczyny, moje najgorsze obawy niestety sie potwierdzily. Poszlam dzis prywatnie na wizyte, mimo ze mam umowione USG na 19tego stycznia. Okazalo sie, ze ciaza zatrzymala sie na 8 tyg. Serduszko juz nie bije. Teraz czekam na poronienie :(
Matko...serce mi pęka jak to czytam. Ściskam.

Mi wczoraj po frytkach tak źle było.
A co ma malowanie paznokci do obumarcia ciąży.Bo nie rozumiem.Ja rzadko maluje paznokci...tylko na wielkie wyjścia.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

@emikaa pewnie mówisz o nim [emoji14] on był też w hells kitchen chyba

jak mąż wróci to podaję do apteki a póki co muszę sobie jakoś radzić ,całą noc nie przespałam mnie dusiło. Dziś jadę z mężem do kina na rocznicę ślubu, bo w poniedziałek mamy 8 lat, po ślubie. Zamierzam obeżreć się w kfc kubełek i stripsy z niego ;)
Tylko nie kurczak z KFC...
Oni mają specjalnie modyfikowane genetycznie kury które mają 4 nogi żeby im się bardziej opłacało.
Od kiedy przeczytałam o tym to nigdy nie ruszyłam nic z KFC i nie rusze...
już wolę tego McDonalda... O nim przynajmniej nie słyszałam żadnych skandali.
1484420306-aaaaaa.jpeg

1484420311-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam,
Podglądam Was już dłuższy czas ale odzywam się dopiero teraz.
pozdrawiam wsztstkie mamy

Olciaj bardzo mi przykro

Ostatnia edycja:
Olciaj bardzo mi przykro [emoji22] trzymaj się kochana, chociaż wiem że nic teraz nie ukoii Twojego bólu [emoji27]

Naprawdę ostatnio dużo tu złych wiadomości...[emoji24] [emoji22]

p19uflw1vekq68fq.png

reklama
Olciaj tak bardzo mi przykro!!! Tak dużo ostatnio złych informacji!!! I w sercu niepokój!
Kochana bądź silna! Wiem że zadne słowa nie ukoją Twojego bólu! Ale myslami jestem z Toba!

Dziś czuję się fatalnie! Nie wiem czy jakiś rota(w żłobku ostatnio grasował) czy poprostu moj organizm ma jakieś odchyły...
Boli mnie brzuch jezdzi mi po flakach czuję się caluśka nagazowana i nie mogę się załatwić(już nawet posiłkowałam się czopkiem glicerynowym)
Mało tego te pierdzielone gazy siedzą mi w dole brzucha i mimo że czuję że to gazy bo się przemieszczają i czuję napór na odbyt(sory za takie szczegóły)to po ostatnich złych informacjach od dziewczyn, boję się ze od środy mogło się cos wydarzyć...
Wracam zaraz od rodziców biorę kapiel (przydałby się taka gorąca) a potem lulku jak jutro będę się zle czuła to pojadę na jakiś dyżur...

Do góry