reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Adeline89 *spam* na gardło
@ikulka chęć na słodkie nie jest wyznacznikiem płci bo ja w pierwszej ciąży non stop jadłam słodkie a mam synka ;)
@edda89 do tuli można dokupić specjalną wkładkę dla maleństwa, które jeszcze nie siedzi ;)
Ja z córką w sumie m początku kwaśne później słodkie i mam córkę.. nie wiem każdy mi gada każdy się czepia.. a to pewnie dziewczynka znowu i wgl gadają.. więc przez nich wgl nie mam marzeń m chlopczyka

reklama
Hahaha to tak jak u mnie bęben ale zupełnie nie ciążowy ;) różnica taka że dolna część brzucha już się nie da wciągnąć ;)

Moj M. bardzo korzysta ze mnie w kolejkach pierszeństwa, podchodzi pyta "czy ktoś z państwa korzysta z kolejki pierszeństwa? Nie? To my skorzystamy bo żona w ciąży" [emoji23] [emoji23] [emoji23] samej to mi głupio i zawsze staje na końcu.

p19uflw1vekq68fq.png
Dobry jest... podziwiam!
Dobrze robi bo jest taka znieczulica ze masakra.. nie ta jej doświadczyłam...

Jak bylam w ciąży z Hania to w mięsnym zawsze kobitki wolaly 'zapraszam Panią w ciazy'. Ludzie najchętniej wzrokiem by mnie zabili. Mi głupio strasznie, nie lubię takich sytuacji... Ale musze przyznać ze to jedyne miejsce, gdzie pracownicy zwracali uwagę na ciężarne. Nigdzie indziej tego nie doswiadczylam...

Ymm fryty... Narobiłyscie smaka. Ja dziś całe przedpołudnie spędziłam u koleżanki dawno nie widzianej i objadałyśmy się smakowymi sernikami. Mniami...

Mi wypadają ale chyba standardowe ilości nie zauważyłam zwiększenia, ale za to chyba będę musiała wyciąć :):) bo spałam u młodego na łóżku, a ma piętrowe i na górnym sa deski, świeże jeszcze bo nowe łóżko i mi żywica na włosy w nocy skapnęła !!! I mam całe uklejone, myłam raz ale srednio zeszło !:)/:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Wd40 lub terpentyna. Jedyne opcje na żywice. Mozna próbować spirytusem ale słabiej.

Mi wlosy czesciej sie teraz przetłuszczają i to jedyna w nich zmiana. A paznokci nie maluje bo sie posypały... Strasznie mi pękają i są rozdwojone

Wstaję z drzemki a tu tylko 3 strony do nadrobienia. Szok :p
Ja nie maluję paznokci ale ja to zazwyczaj maluję je tylko jak jest ciepło :p także na wiosnę pewnie pomaluję :D

Narobiłyście mi smaku i też zrobiłam pizzę, na deser kopiec kreta :D
W końcu coś co zaczęło mi smakować :p Z resztą już chyba wiem co nasiliło u mnie mdłości, wydaje mi się, że to przez Duphaston, który babeczka dała mi profilaktycznie, odkąd zaczęłam go brać było mi ciągle nie dobrze. 2 dni temu skończyłam go brać i jest jakby lepiej już od południa :)
Ja nadal robię hybrydy, ale jak je ściągam to daję na dzień lub dwa trochę odpocząć paznokciom :)

reklama
23 stycznia umowilaaam sie do kliniki do mojej ginekolog na prenatalne. To bedzie 12w3d :) powiedzialas ze juz może będziemy mogli plec odgadnąć :) ide z moim M. I juz mi sie buziaak cieszy :) jak nic 'nie wyrosnie' to pewnie M. Znów przy kazdej wizycie bedzie prosił by pytać czy aby na pewno nic tam nie wyroslo (serio przy Hani tak mi kazał!:p) :)

Do góry