reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Shivon bez spiny![emoji2]
Jesteśmy tu po to zeby sie wspierać a nie oceniac!! Są ludzie którzy wiele przeszli i jest to nie do uwierzenia, a co do czkawki to jak już pisałyśmy trafiają si też ginekolodzy którzy gadaja mimo braku wiedzy wiec to może ginekolog wprowadził ją w błąd! Nie podobają Ci się niektóre wpisy przeleć je szybko nie odpisuj na nie i olewaj...:) po co się stresować? Myślę że to nie jest miejsce na takie negatywne emocje!
Wiem że ciąża i tragają nami różne emocje, ale tu jest tak miło! Nie psujmy tego!!![emoji8]

reklama
Adeline ja też mam okropną skórę twarzy w tej ciąży.Oby to był znak na synka.Bo obydwie ciąże z dziewczynkami miałam twarz jak marzenie.
Może się powstrzymaj z preparatami na trądzik do końca 1 trymestru tak na wszelki wypadek.
Margaretka bo przeważnie tak jest że te kobiety co chuchają na siebie rodzą i tak chore dzieci a te co dowiadują się o ciąży w jej połowie rodzą zdrowe.Nie ma sprawiedliwości na tym świecie niestety.
Aftk to super że wracacie do domu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline ja też mam okropną skórę twarzy w tej ciąży.Oby to był znak na synka.Bo obydwie ciąże z dziewczynkami miałam twarz jak marzenie.
Może się powstrzymaj z preparatami na trądzik do końca 1 trymestru tak na wszelki wypadek.
Margaretka bo przeważnie tak jest że te kobiety co chuchają na siebie rodzą i tak chore dzieci a te co dowiadują się o ciąży w jej połowie rodzą zdrowe.Nie ma sprawiedliwości na tym świecie niestety.
Aftk to super że wracacie do domu.

Ja mialam tak samo przy synku trądzik i chyba znów syn będzie

Napisane na SM-G318H w aplikacji Forum BabyBoom

Aftk te dżinsy ciążówki są super.A ja wszystkich się pozbyłam[emoji23][emoji23][emoji23].
Na szczęście jeszcze się mieszczę we wszystkie normalne spodnie a nawet są luźniejsze odkąd mało jem przez te wieczne mdłości.

A ja nie pamoetam jaką miałam cerę w ciąży[emoji53] chyba nie było tragedii skoro tego nie zapamiętałam, a teraz jak zawsze przed okresem jakies pojedyncze syfki się pojawiają... hormonki ot co...:)

Jakoś nie zauważyłam żeby ktoraś z dziewczyn była nienormalna. Nienormalne to jest dla mnie czytanie wszystkich postów danej osoby.
Ja też w takim razie jestem nie normalna bo raz piszę że mam mdlosci a za 2 godziny pisze i rozpaczam że nie mam... Ale to dlatego bo pod wpływem emocji pisze i akurat takie myślenie mi się załącza.
A to czy czkawka była czy nie to raczej nie świadczy o tym czy ktoś udaje ze jest w ciąży. A może dziecko ruszyło się w taki sposób że przypominalo to czkawke.

jak dla mnie za_necia jest w porządku. I nie szukam żadnych chorych ideologii..

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Mi się też wydawało że dzidziuś czkawkę może mieć dopiero w 2 trymestrze ale nie pisałam bo nie miałam pewności do tego.
A w UK nie lekarz robi usg ale wyklafikowana położna.

Do góry