reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Takie stworzone przez naturę, a nie laboratorium ;-) ;) Przyjaźniejsze, tańsze a również działające.
To ;podaj coś, bo ja lubię takie rzeczy :D Najlepiej jak masz co sprawdzonego to wpisz tam coś w temacie o radzeniu sobie z przezięnieniem :D Sama robie różne syropy i uważam, że takie są najlepsze :)
Ratatujek trzymam kciuki za wizytę!!! Sama odliczam godziny do swojej!!! Już bym chciała stąd wyjść!!!

Jako poprawę humoru opowiem wam że moja córka jest urodzoną RASISTKĄ!!! ( choc nie ma w sumie w tym nic zabawnego)
Mimo że próbuję jej od małego tłumaczyć o równości i tolerancji ona swoje wie...
I jak to określa "NIE LUBIE CIEMNIASÓW"
Na widok zdjęć murzynów mówi fuj i nawet nie chce patrzeć , jak bawi się playmobil i wybiera fogurki to zawsze odrzuca murzynów mulatów indianina i. RUDEGO!!!
Ja nie wiem co z nią jest wczoraj wieczorem poraz kolejny podjęłam temat a ona po skonczonej rozmowie mówi. "Ja i tak nie lubie ciemiasów i już... jakie szczęście że nie jestem ciemniasem UFF"
I to tekst 5latki!!!
:o:o hahah niby nie śmieszne alejak sobie wyobrażam takie teksty z ust 5 latki....Ciekawe skąd się jej to wzięło :o

Dziewczyny wiecie co to znaczy jak zloto brudzi ? Troszke jestem przerazona bo mam czarnego palca :( a z tego co mi wiadomo to organizm chory po kontakcie ze zlotem tak reaguje :(
Tak wgl mam bardzo zle wyniki moczu, czekam do jutra na posiew, mam 3x przekroczona norme w leukocytach i wszedzie liczne bakterie :( dostalam duphaston i pimafucin, jutro mam mmsa wyslac ginekolozce z wynikami i jak bedzie kiepsko to mi cos przepisze.. Kolejna wizyta 2 lutego bedzie to skonczony 12 tydzien :) ja juz siedze na l4 i grzeje sie w wyrku nie narazajac sie na infekcje i zapalenia pecherza.

To może być zespół cieśni nadgarstka, choroba dotyka kobiety w ciąży, pracowników przy komputerze i spwaczy. Mój, spawacz, miał na to operacje. Poczytaj o objawach, oczywiście nie życzę żeby to było to !!!!

Wiem wlasnie tego sie obawiam(nie tylko w ciazy ale ze względu na moja prace) Boli mnie aktualnie nadgarstek nie drętwieje mi ręka/palce. Nie wiem czy mogę posmarować voltarenem? Myślisz ze tak szybko by zaczęło sie objawiać czy w bardziej zaawansowanej ciazy ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@dzag82 masz rację. Szefostwo kąpie się w pieniądzach, a dla nas na pensje nie starcza. I jeszcze kłamią, że "wszyscy jedziemy na jednym wózku". Ehh szkoda słów. Nasza firma jest mała, ledwo ponad 30 osób, w większości (pracownicy produkcji) są to ludzie niewykształceni, niezaradni. Trzęsą tyłkami, że jak się postawią, to stracą pracę a w ich wieku (większość po 50tce) niczego nie znajdą. A jak jeszcze szef powiedział, że ci, co tu pracują to muszą być sami nieudacznicy, bo kto normalny by pracował w takich warunkach, to wyobraź sobie jak to na nich zadziałało. I co zrobić. Po mnie to spływa. Jak będę na macierzyńskim mam zamiar zacząć szukać jakiejś innej pracy. Ale w Jeleniej jest z tym problem niestety, a bardzo bym chciała pracować w zawodzie.

Czekam juz w kolejce do gin... ogarnal mnie niepokoj :-( oczywiscie jest poslizg,wiec jakas godzinka czekania...oszaleje tu a jeszcze pecherz i caly brzuch boli..

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny za tydzień we wtorek mam usg prenatalne na nfz. Tak mnie zapisali, ze wychodzi ze będzie to 11tc i 5 dni. Myślicie, że mogą mi nie zrobić tego usg bo nie ma wieku 12 tyg?
Moja lekarka, której średnio ufam taki trochę konował, w zasadzie jest tylko od skierowan powiedziała, że jeśli dziecko nie będzie miało 45 mm to nie sprawdza przeziernosci karkowej itp.
Czy któraś z Was miała prenatalne kilka dni przed 12 tc?

Na szczęście chodzę jeszcze prywatnie do super babeczki, bo bym chyba nic nt mojego dziecka się nie dowiedziała.

11t i 5 dni to 12 tydz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry