Angelika:)
Fanka BB :)
Myślę o jakiejś pracy na czarno chociaż ciężko będzie taka znaleźć.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ;podaj coś, bo ja lubię takie rzeczy Najlepiej jak masz co sprawdzonego to wpisz tam coś w temacie o radzeniu sobie z przezięnieniem Sama robie różne syropy i uważam, że takie są najlepszeTakie stworzone przez naturę, a nie laboratorium  Przyjaźniejsze, tańsze a również działające.
hahah niby nie śmieszne alejak sobie wyobrażam takie teksty z ust 5 latki....Ciekawe skąd się jej to wzięłoRatatujek trzymam kciuki za wizytę!!! Sama odliczam godziny do swojej!!! Już bym chciała stąd wyjść!!!
Jako poprawę humoru opowiem wam że moja córka jest urodzoną RASISTKĄ!!! ( choc nie ma w sumie w tym nic zabawnego)
Mimo że próbuję jej od małego tłumaczyć o równości i tolerancji ona swoje wie...
I jak to określa "NIE LUBIE CIEMNIASÓW"
Na widok zdjęć murzynów mówi fuj i nawet nie chce patrzeć , jak bawi się playmobil i wybiera fogurki to zawsze odrzuca murzynów mulatów indianina i. RUDEGO!!!
Ja nie wiem co z nią jest wczoraj wieczorem poraz kolejny podjęłam temat a ona po skonczonej rozmowie mówi. "Ja i tak nie lubie ciemiasów i już... jakie szczęście że nie jestem ciemniasem UFF"
I to tekst 5latki!!!
To może być zespół cieśni nadgarstka, choroba dotyka kobiety w ciąży, pracowników przy komputerze i spwaczy. Mój, spawacz, miał na to operacje. Poczytaj o objawach, oczywiście nie życzę żeby to było to !!!!
Dziewczyny za tydzień we wtorek mam usg prenatalne na nfz. Tak mnie zapisali, ze wychodzi ze będzie to 11tc i 5 dni. Myślicie, że mogą mi nie zrobić tego usg bo nie ma wieku 12 tyg?
Moja lekarka, której średnio ufam taki trochę konował, w zasadzie jest tylko od skierowan powiedziała, że jeśli dziecko nie będzie miało 45 mm to nie sprawdza przeziernosci karkowej itp.
Czy któraś z Was miała prenatalne kilka dni przed 12 tc?
Na szczęście chodzę jeszcze prywatnie do super babeczki, bo bym chyba nic nt mojego dziecka się nie dowiedziała.
yyy ale że jak to Ci termin minie ??Jakie dokumenty trzeba mieć do becikowego ? Bo zaraz mi termin minie żeby je zebrać.
Kartę ciąży mi założyła doktorowa z NFZ. To wystarczy?