Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niunia pytalam tez o badanie usg prenatalneTak powiedział ze wyniki krwi dobre i noe muszę dzis robic. Tym bardziej ze miałam wczoraj krew i mocz.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Niunia pytalam tez o badanie usg prenatalne
Ale bardzi sie ciesze ze jest ok :*
Ha ha sa takie dniJa dzis jestem troche zakręcona. Prenatalne mam za 2 Tyg [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ha ha a widzisz, czytasz mi w myslach ale to prawda ze rzadko ludzie z up chcą przyjmowac pracę. Ja ostatnio tez mialam na produkcję ale tym razem to pracodawca robil sobie jaja... Ogólnie w Bielawie to pupkedyne co ma zawsze do zaproponowania to praca pod wroclawiem. Gdzie tracisz dziennie 3h na dojazdy... Porażka dla mnie jest ta instytucjaTyllkaaa, właśnie wpadłam tu z powrotem żeby napisać, żebyś po prostu pojechała do tej firmy, powiedziała otwarcie i poprosiła o podpis z odmową
Swoją drogą tak mi się przypomniało, jak u nas szukaliśmy na produkcję pracowników przez UP - to było nieporozumienie. Przyjeżdżali do nas ludzie i od drzwi prosili o podpisanie, że byli na rozmowie ale ich nie zatrudnimy Nigdy nikogo się tak zatrudnić nie udało. Przestaliśmy przez UP szukać.
Już zaczęła mi coś udowadniać i jeszcze brakowaloby żeby powiedziała że to nie mojego m dziecko..Ze u jej syna jest ok bo ona urodziła zdrowe dzieci i nic się jej nie dzialoIkulka zaraz tesciowa Ci powie ze to nie dziecko jej syna. Boze co za ludzie...
Niestety nie można pracować będąc na l4, bo jak zus wpadnie z wizyta to przechlapane. No chyba ze na czarno.Ano niestety taka cudowna rodzinka. 3 lata wytrzymałam, dręczenia, pretensji i wysłuchania że płacą za mnie składki bo mam umowę. A nie patrzą na to że na umowie jest najniższa krajowa wpisana a nie faktyczne zarobki.
Która firma nie daje teraz umów co to w ogóle za wyróżnienie. Dzięki nim będę miała na zwolnieniu tylko 1300zl [emoji34]
Szkoda gadać. Przysięgam Wam że takich debili w życiu nie poznaliscie. Nikt po prostu nie może uwierzyć że tak psychiczni ludzie istnieją.
Cóż zrobić. Trzeba iść na zwolnienie i teraz będę szukać jakiejś pracy dodatkowej...
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Już zaczęła mi coś udowadniać i jeszcze brakowaloby żeby powiedziała że to nie mojego m dziecko..Ze u jej syna jest ok bo ona urodziła zdrowe dzieci i nic się jej nie dzialo