reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Tylkaa a jaki to rodzaj pracy?
Dzag82 Twoja znajoma to nie przypadkiem Kasia chyba nick Karen miała?
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Za_necia mnie pobolewaja nadgarstki. W poprzedniej ciazy mialam to samo.

Dzisiaj szalenstwo. Zjadlam jogurt, bulke i poprawilam paczkiem. Czekam na efekty :)

Ja mam umowe na 3/4 etatu. Ale ze przepracowywalam caly to placili i placa za caly.

Tyllkaaa ja tez bym nie wiedziala co zrobic. Pracodawca moze powiedziec Ci potem ze specjalnie dzialalas. A on szukal np kogos na stale

Tylkaa a jaki to rodzaj pracy?
Dzag82 Twoja znajoma to nie przypadkiem Kasia chyba nick Karen miała?
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty dzisiejsze.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Typowo biurowa w biurze pośrednictwa i doradztwa kredytowego... Ale tak jak @klusek pisze obawiam sie ze jiz w 3cim miesiacu mogłabym mieć problemy...

@ikulka nie stresuj sie na zapas. Trzymam kciuki

@ratatujek ty tez sie nie stresuj bo nawet nie masz podstaw, wszystko bedzie ok!!

@luska1979 mam gleboka nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Dasz rade [emoji123]

Ale grobowa atmosfera, moze ktoras opowie jakis kawal? ;)

ckaiskjo61tpn0j8.png

To co ja jeszcze robię ? Trzeba iść na L4 :D:D Nie no ... wole iść jeszcze do pracy. Moje koleżanki mają dużo pracy i niech sobie powybierają chociaż stary urlop jak będę. Też jestem ciekawa, czy kogoś dadzą na moje zastępstwo.

Ikulka trzymam kciuki !!

Morawka , a czy najniższa krajowa nie wynosi 2000 brutto ?

Za_necia mnie pobolewaja nadgarstki. W poprzedniej ciazy mialam to samo.

Dzisiaj szalenstwo. Zjadlam jogurt, bulke i poprawilam paczkiem. Czekam na efekty :)

Ja mam umowe na 3/4 etatu. Ale ze przepracowywalam caly to placili i placa za caly.

Tyllkaaa ja tez bym nie wiedziala co zrobic. Pracodawca moze powiedziec Ci potem ze specjalnie dzialalas. A on szukal np kogos na stale

Ja pracuje dłońmi wiec jak mi sie pogorszy to nie jestem zdolna do pracy. Juz na poczatku Cie bolały?
No moe byc ciekawie po tym pacZku[emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

W drugim laboratorium mi pobrali jeszcze raz. I chyba dalej wyszły przeciwciala . Na wszelki wypadek wzięli druga próbkę z krwią do dalszej analizy. I chyba pojechały wyniki dalej. Mało kiedy takie sa przypadki bo rozmawiałam rozmawiałam lekarzem ale się zdarzają.. jeszcze rodzina mówi że to nieprawda że kłamie i wgl... do tego te hormony. Teściowa naskoczyla na mnie bym przestala kłamać.

reklama
Do góry