reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
W drugim laboratorium mi pobrali jeszcze raz. I chyba dalej wyszły przeciwciala . Na wszelki wypadek wzięli druga próbkę z krwią do dalszej analizy. I chyba pojechały wyniki dalej. Mało kiedy takie sa przypadki bo rozmawiałam rozmawiałam lekarzem ale się zdarzają.. jeszcze rodzina mówi że to nieprawda że kłamie i wgl... do tego te hormony. Teściowa naskoczyla na mnie bym przestala kłamać.

Dlaczego podejrzewają Cie o kłamstwo. Biedna. Postaraj sie wyluzować jakos[emoji8]
Masz tu mocne grupowe wsparcie [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ikulka nie stresuj sie na zapas. Trzymam kciuki

@ratatujek ty tez sie nie stresuj bo nawet nie masz podstaw, wszystko bedzie ok!!

@luska1979 mam gleboka nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Dasz rade [emoji123]

Ale grobowa atmosfera, moze ktoras opowie jakis kawal? ;)

ckaiskjo61tpn0j8.png

Wstawiam kawał [emoji23]
IMG_3947.JPG

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_3947.JPG
    IMG_3947.JPG
    82,5 KB · Wyświetleń: 220
Tyllkaaa, ups :oo: Może zadzwoń do UP i zapytaj co w takiej sytuacji...

Morawka, nie wierzę, że ZUS umywa ręce :realmad:. Coś nieprawdopodobnego. Wszędzie teraz szukają każdej złotówki, a tu otwarcie tolerują kradzież? Bo to ich pieniądze są wypłacane jak dostajesz juz zasiłek chorobowy i macierzyński czy rodzicielski, nie Twojego pracodawcy. Po co Ty w takim goownie tkwisz? Lepiej iść charytatywnie czas spędzić w hospicjum dla dzieci albo domu pomocy dla starszych, naprawdę.

Morawka pisze:
Zaproponowali mi co prawda pracę w sanepidzie, na stanowisku młodszego pomocnika asystenta kogośtam, a w obecnej pracy jestem specjalistą. 1900 zł brutto i brak możliwości awansu, no chyba, że zrobię studia podyplomowe (oczywiście najbliżej we Wrocławiu) to wtedy pensja miskoczy aż o 300 zł. No ja dziękuję bardzo.
Wiesz co, nie mogę tego czytać. To lepiej przepracować średnio 168 godzin miesięcznie za 500zł niż za 1900? A co teraz masz z tej nazwy stanowiska? Chleb daje dla rodziny? Weeeeź... Łapiesz robotę konkretną, mimo że jako asystent, ale i doświadczenie przy okazji, do następnej pracy. I przede wszystkim dostajesz za to pieniądze. Nie łódź się, że kiedykolwiek odzyskasz tamte pieniądze.
Tak jak pisałam - za darmo to lepiej pomagać potrzebującym niż dawać zarabiać złodziejom.

Luska pisze:
Dzag82 Twoja znajoma to nie przypadkiem Kasia chyba nick Karen miała?
O matko, dokładnie Karen!!! :blink: No nie mów ze znasz :blink:

Ikulka, a co ta teściowa, z choinki się urwała? :eek: Wyniki jej pokaż. Co za pyskata franca. Zamiast wspierać to takie teksty... Przedziwne.

reklama
Do góry