reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
W drugim laboratorium mi pobrali jeszcze raz. I chyba dalej wyszły przeciwciala . Na wszelki wypadek wzięli druga próbkę z krwią do dalszej analizy. I chyba pojechały wyniki dalej. Mało kiedy takie sa przypadki bo rozmawiałam rozmawiałam lekarzem ale się zdarzają.. jeszcze rodzina mówi że to nieprawda że kłamie i wgl... do tego te hormony. Teściowa naskoczyla na mnie bym przestala kłamać.

Dlaczego podejrzewają Cie o kłamstwo. Biedna. Postaraj sie wyluzować jakos[emoji8]
Masz tu mocne grupowe wsparcie [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@ikulka nie stresuj sie na zapas. Trzymam kciuki

@ratatujek ty tez sie nie stresuj bo nawet nie masz podstaw, wszystko bedzie ok!!

@luska1979 mam gleboka nadzieje, ze wszystko bedzie ok. Dasz rade [emoji123]

Ale grobowa atmosfera, moze ktoras opowie jakis kawal? ;)

ckaiskjo61tpn0j8.png

Wstawiam kawał [emoji23]
IMG_3947.JPG

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_3947.JPG
    IMG_3947.JPG
    82,5 KB · Wyświetleń: 215
Tyllkaaa, ups :oo: Może zadzwoń do UP i zapytaj co w takiej sytuacji...

Morawka, nie wierzę, że ZUS umywa ręce :realmad:. Coś nieprawdopodobnego. Wszędzie teraz szukają każdej złotówki, a tu otwarcie tolerują kradzież? Bo to ich pieniądze są wypłacane jak dostajesz juz zasiłek chorobowy i macierzyński czy rodzicielski, nie Twojego pracodawcy. Po co Ty w takim goownie tkwisz? Lepiej iść charytatywnie czas spędzić w hospicjum dla dzieci albo domu pomocy dla starszych, naprawdę.

Morawka pisze:
Zaproponowali mi co prawda pracę w sanepidzie, na stanowisku młodszego pomocnika asystenta kogośtam, a w obecnej pracy jestem specjalistą. 1900 zł brutto i brak możliwości awansu, no chyba, że zrobię studia podyplomowe (oczywiście najbliżej we Wrocławiu) to wtedy pensja miskoczy aż o 300 zł. No ja dziękuję bardzo.
Wiesz co, nie mogę tego czytać. To lepiej przepracować średnio 168 godzin miesięcznie za 500zł niż za 1900? A co teraz masz z tej nazwy stanowiska? Chleb daje dla rodziny? Weeeeź... Łapiesz robotę konkretną, mimo że jako asystent, ale i doświadczenie przy okazji, do następnej pracy. I przede wszystkim dostajesz za to pieniądze. Nie łódź się, że kiedykolwiek odzyskasz tamte pieniądze.
Tak jak pisałam - za darmo to lepiej pomagać potrzebującym niż dawać zarabiać złodziejom.

Luska pisze:
Dzag82 Twoja znajoma to nie przypadkiem Kasia chyba nick Karen miała?
O matko, dokładnie Karen!!! :blink: No nie mów ze znasz :blink:

Ikulka, a co ta teściowa, z choinki się urwała? :eek: Wyniki jej pokaż. Co za pyskata franca. Zamiast wspierać to takie teksty... Przedziwne.

reklama
Do góry