reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Tez dziś mialam ochote na loda ale maz mi odradzil po dzisiejszych dusznościach w nocy. Za to zjadlam gulasz z kasza, ogórkiem kiszonym i kefirem. W moim wykonaniu to dziwne bo kaszy nie lubię ale zjadlam i nic mnie nie meczylo :-)

reklama
Melduję się na pokładzie.
Oj i mi się w pierwszej ciąży przytyło i dlatego teraz pomimo chęci na te lody i czekolady staram się ich unikać, na razie mam 0,5 kg na plusie pewnie woda i piersi, które są teraz pokaźnych rozmiarów.
A z lata z dużym brzuszkiem się cieszę, można wskoczyć w luźna sukienkę wyjechać gdzieś na dłużej i leżakować, a poza tym całe bogactwo lata truskawki, pomidorki, ogóreczki i wiele wiele innych...

Dziewczyny, ja się tylko melduję, że żyję. Choć co to za życie... Jakieś wirusisko mnie dopadło, fatalnie się czuję. Bożeeeee jak ja nie cierpię zimy!! Jeszcze jutro Witek ma swój pierwszy dzień w żłobku, i już mnie brzuch boli, jakby mi bólu głowy i gardła było mało... Tak więc ja juz spadam do wyra, bo całkiem bez sił jestem. Dobrej nocy.

reklama
Melduję się na pokładzie.
Oj i mi się w pierwszej ciąży przytyło i dlatego teraz pomimo chęci na te lody i czekolady staram się ich unikać, na razie mam 0,5 kg na plusie pewnie woda i piersi, które są teraz pokaźnych rozmiarów.
A z lata z dużym brzuszkiem się cieszę, można wskoczyć w luźna sukienkę wyjechać gdzieś na dłużej i leżakować, a poza tym całe bogactwo lata truskawki, pomidorki, ogóreczki i wiele wiele innych...
Z tych aspektów też się cieszę... Tylko martwię się tymi upalami.. z Emilka była masakra puchlam w oczach

Do góry