reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
ale żeście mi zrobiły ochotę na loda , chyba jutro kupie sobie :p

@o.paulina pewnie zrobimy po porodzie fit mama :p i będziemy ćwiczyć i się wspierać

@ratatujek ja też próbowałam wyłączyć powiadomienia, ale nie idzie w choler.

@dzag82 zdrówka

a mnie ostatnio coś taki leń ogarnia :p hehe

reklama
Dziewczyny, ja się tylko melduję, że żyję. Choć co to za życie... Jakieś wirusisko mnie dopadło, fatalnie się czuję. Bożeeeee jak ja nie cierpię zimy!! Jeszcze jutro Witek ma swój pierwszy dzień w żłobku, i już mnie brzuch boli, jakby mi bólu głowy i gardła było mało... Tak więc ja juz spadam do wyra, bo całkiem bez sił jestem. Dobrej nocy.
No to na prawdę fatalnie..
Dużo zdrówka życzę. [emoji11]

To musi być bolące przeżycie taki pierwszy dzień w żłobku..
U mojego 2,5 letniego braciszka nie potrafię sobie tego wyobrazić. A ma to nastąpić w tym roku.
On najchętniej by ma ciciu siedział [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jestem trenerem presonalnym mogę wam poprowadzić treningi jak do mnie przyjedziecie [emoji1][emoji1]
Angelika ja tez dostałam łupież w ciazy... Chyba jeszcze przed testem i nawet nie pomyslałam ze nie mogę przeciwłupieżowego szamponu użyć (taki odpowiednik nizorala)
Zabije za tego gofra !!!
Ja tez sie nie boje lata bo wole z jakiejś luźnej bluzce wyjsć niz zakładać kozaki płaszcze szale i sie pocić zanim skończę sie ubierać. Napisała bym ze poza tym lato nie jest takie gorące w uk ale w zeszłe wakacje bywało po 32 stopnie + miasto sie nagrzewa, zero wiatru dramat...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Angelika:) pisze tak bo pewnie nikt nie robi testów na ciężarówkach. A bardzo uciążliwy masz ten łupież? Te szampony są lecznicze. Może najpierw spróbuj zwykłe szampony przeciwłupieżowe.

Ja się dołączam do odchudzania po porodzie :) W ogóle jak pójdzie ciężko to mam zajefajną książkę o odchudzaniu. Mój mąż to nawet się znalazł na fanpejdzu tej książki ze swoją metamorfozą
Link do: Metamorfoza nadesłana przez naszego... - 2xme - Minimum Zaangażowania, Maksimum Efektów | Facebook

jakby ktoś chciał zobaczyć :)

Angelika:) pisze tak bo pewnie nikt nie robi testów na ciężarówkach. A bardzo uciążliwy masz ten łupież? Te szampony są lecznicze. Może najpierw spróbuj zwykłe szampony :)
Dokładnie nikt nie robi badań i jak by co to oni nie biorą odpowiedzialności ... Tak samo jest z ziołami i herbatami ... Nie ma badań w ciazy i najlepiej niestosowac [emoji54]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No bardzo uciążliwy... nie tyle co się sypie a strasznie swędzi skóra głowy..
Użyłam tego zoxin medu ale trzymałam trochę krócej no i tylko będę 2 dni w tygodniu stosować.
Wydaje mi się że nie powinien zaszkodzic... jeśli by tak było to też szkodzilyby zwykle niektóre szampony, żele pod prysznic czy nawet pasta do zębów... wszystko to straszna trująca chemia...

Powiedzcie gdzie wylaczyc powiadomienia przychodzace na poczte??

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

jak wejdziesz na daną wiadomość w mailu to tam jest opcja Przestań obserwować czy coś takiego, do każdego tematu osobno :) Tyle drukujecie, że mnie to też zaczęło denerwować :p

Wy ciągle o tym jedzeniu, a mnie znowu od wszystkiego odrzuca :( Zjadłabym lody ale już za poźno na wypad do sklepu :D

reklama
No bardzo uciążliwy... nie tyle co się sypie a strasznie swędzi skóra głowy..
Użyłam tego zoxin medu ale trzymałam trochę krócej no i tylko będę 2 dni w tygodniu stosować.
Wydaje mi się że nie powinien zaszkodzic... jeśli by tak było to też szkodzilyby zwykle niektóre szampony, żele pod prysznic czy nawet pasta do zębów... wszystko to straszna trująca chemia...

A może masz alergię ? Albo bardzo modne u nas w przedszkolu wszy? :D Nie wydaje mi się, żeby zaszkodziło :)

Do góry