reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Co do wagi... startowałam z 70 teraz 77.2... szok :/ ale praktycznie 2mc leżałam i nic nie robilam przez te krwawienia... teraz jest coraz lepiej więc myślę że po następnej wizycie będę już mogła trochę ćwiczyć... teraz póki co spaceruje troszkę:-)

reklama
Gdzie ? Kto mi nagra?:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jak masz fb to i tak później ta transmisja zostanie i będzie można ją oglądnąć, a na żywo jest po to ,że w międzyczasie pytania piszą nie raz i odpowiada. Ja teraz przystopowałam z seksem, bo czułam jak mnie pieczę troszkę przy brzegu i nie chcę żeby jakieś zapalenie było

@Katy83 nie boisz się ćwiczyć? Ja też przytyłam 2 kg, ale czytałam,ze to woda w organizmie też się zatrzymuję.
Jak miałaś krwawienia to troszkę strach, ja oglądałam jak dziewczyny w rozmowach w toku ćwiczyła i straciły ciąże, wole być gruba niż ryzykować

reklama
Ja też w pierwszej ciąży 70 kg i do porodu 90kg masakra miałam brzuch ogromny. Po porodzie z 5 mies. poszłam do dietetyka z wagą 80kg udało mi się zejść z nim do 70 kg potem dołożyłam ćwiczenia z Chodakowską i tym sposobem zjechałam do 58kg. Ale jak zaczęliśmy się starać o dzidzie to stwierdziłam że zero diet itd i tym sposobem po świętach ważyłam 62kg. Chciałabym maks 15 kg przytyć. W sumie i tak schudne po porodzie bo już wiem, że można. Teraz w tym trymestrze raczej nie mam zamiaru ćwiczyć, ale może później lekarz na coś pozwoli może chociaż na nordic walking bo bardzo lubię i pomaga mi w bólu kręgosłupa. Bardzo szybko mi się spina część szyjna i potem dziwne rzeczy się ze mną dzieją więc wolałabym tego uniknąć.

Do góry