1
169849
Gość
Morawka zaraz zerknę, dzieki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z tego co czytalam to monural jest na recepte i jest z grupy antybiotykow
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi od razu lekarka wypisała l4. Ja miałam krwiaka podkosmowkowego od początku ciąży w zasadzie. I leżenia 4 tyg prawie ze plackiem nawet obiadów gotować nie moglam. I trzeba tego przestregac to szybciej się wchlonie no i krwiak się dalej nie odwarstwi co bardzo grozi poronieniem.Cześć dziewczyny Idziecie jak burza, nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić, dlatego mam 2 pytanka: Ile mniej więcej koszuje pakiet badań: morfologia, mocz, toxo, gr krwi, tarczyca, różyczka, hiv..?
i drugie do dziewczyn z krwiakami, na luteinie czy dufastonie jakie dawki leków Dr Wam zalecił? czy jestescie na L4? bo ja pracuje, a po pracy staram się odpoczywać i lekarz nie widzi potrzeby L4, co mi w sumie pasuje... ale nie chce też zaszkodzić Dzidzi...w pierwszej ciąży miałam to samo ale innego Dr i leżałam pierwsze 5 miesięcy...
Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom
Rety, podziwiam Cię za opanowanie. Ja jak jest stresowa sytuacja zupełnie tracę rozum i nie wiem Ci robić. To musiało być naprawdę silne przeżycie dla Ciebie. Nawet nie potrafię sobie tego wyobrazić... A Twoją teściową to bym chyba rozszarpała za taką nieodpowiedzialność. Co ta kobieta miała w głowie, kiedy udawała, że nic się nie stało? Jak w ogóle można tak postąpić! No aż się zagotowałam!o.paulina ja lubie na wspólnej,ale to od poniedziałku do czwartku ewentualnie na Player można oglądać
@Morawka współczuję biedno dziecko ja przeżyłam tak dwa razy zawalil o kant, a jeden raz to myslalam, ze zemdleje, przyjeżdżam do domu a moje dziecko ma dziurę w galce ocznej cale bialko rozcięte kolo rogówki, a teściowa wnuki pilnowala i jeden kuzyk mojego małego przytrzymal a drugi wlozyl mu patyka do oka, najlepsze, ze oba nie zadzwonila do nas do pracy żebyśmy przyjechali i stwierdzila ze nic nie widziała, a miał przeciez oko zakrwawione u dolu i bokiem bylo widac jak mu wisi bialko. Pojechaliśmy do Wrocławia na ostry dyżur a tam mówią, ze trzeba go bedzie uśpić calkowicie i mu szyć, zaczelam plakac mąż tez bo on taki nie jadek a tu narkoza, wysłali nas do jedynego szpitala który robi to dzieciom, zbadali od razu i juz szykowali lóżko i sale tylko czekali na anastezjologa, jeszcze rosilam czy aby na pewno nie da rady tak, gość mówi ze to jest kwestia psychiczna i nie wykonują dzieciom, bo mogą sie ruszyć i igla dopiero wyrządzi szkode, dorośli nie raz panikuje, mówi chyba, ze naprawdę sprobuje czy da się dotknąć, wiec ja synowi obiecałam wielke pudlo lego w zamian za nie ruszanie, zakropil mu oko i zaczął szyć, a mój cud byl taki grzeczny bylam taka szczęśliwa, ze nie musi być uspany ani nie zaplakal i nie ruszal sie, później te szwy go kuly 7 dni bo za nim sie rozpuscily,ale bylam później dwa razy u okulisty ma zdrowe oko, dzieki Bogu ze nie trafili w rogówkę, bo by byl slepy