Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w poniedziałek mam wizytę znowu ale idę po zwolnienie a u Was jak tam?
@ratatujek duomox tez mi zalecila jesli bede miec zapalenie zęba także na pewno jest bezpieczny w ciazy skoro każdy go poleca czasem lepszy lek niż cierpienie, bo dziecko czuje ze cierpisz, może na czas siku nie chodzilas w ciazy jak przyciśnie od razu trzeba chodzić z tym nie ma żartów
@emikaa ja od razu swojego w 4tyg powiedziałam ze będę chciała do konca juz brać no i spoko
będzie dobrze musi bycNo moze i mi przedłuży bez problemu, teraz to boje sie znowu, będę chciała podejrzeć na Usg maluszka, ale tak bardzo sie boje bo ostatnio właśnie w 8 tyg usłyszałam średnie wieści:/ wierze głęboko i mam nadzieje ze jak serduszko zaczęło bić to bedzie biło, ale wielki strach jest mimo wszystko.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A badanie moczu robiłaś? Wczoraj? Jak jest ten monural to może warto zamiast antybiotyku...Za necia11 babka ziemniaczana :-) polecam :-) mam recepte na antybiotyk duomox podobno bezpieczny w ciazy. Moj rodzinny nie przepisze mi nic,takie ma podejscie do ciazy. Wysyla do gin. A od gin mam ten antybiotyk
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom