reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
My dzisiaj tez wyszliśmy na godzinkę ale tak nas zmroziło ze looo miałam wrażenie ze mi katar w nosie zamarza :)
A ja dziś wyjątkowo bez mdłości...wczoraj spróbowałam ten imbir i od wczoraj przegryzam migdały... moze to cos miało wpływ...mam złe wspomnienia z zanikiem objawów... wiec liczę ze to właściwości tych przysmaków :):)
Wiec skoro czuje smaki właśnie rośnie ciasto na pizzę :) kupiłam papryczkę pepperoni żeby zaostrzyć trochę smak:) jeszcze jakiś sosik czosnkowy do tego i jak to mówi mój synek Jami Jami tu maj tami ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@ratatujek duomox tez mi zalecila jesli bede miec zapalenie zęba także na pewno jest bezpieczny w ciazy skoro każdy go poleca czasem lepszy lek niż cierpienie, bo dziecko czuje ze cierpisz, może na czas siku nie chodzilas w ciazy jak przyciśnie od razu trzeba chodzić z tym nie ma żartów

@emikaa ja od razu swojego w 4tyg powiedziałam ze będę chciała do konca juz brać no i spoko

Nasz spacer skończył się bardzo szybko, bo ku rozpaczy Małej przy pierwszym zjeździe z górki z tatą sanki się rozpadły[emoji34]
Obiadowe plany też się zmieniły, bo zadzwoniła Teściówka że robi pierogi z serem białym i cebulką( u nich pierogi to takie kartacze ziemniaczane) które uwielbiam!!! I jak tu nie przyjąć takiego zaproszenia!!!
Były takie pyszne że się przejadłam i teraz zdycham Jeszcze rano zapomniałam wypić len mielony i odczuwam tego skutki bo znowu mnie wzdęło[emoji22]

U mnie wizyta w srode na nfz. Wczoraj przy okazji wizyty pęcherzowej moj gin sprawdzil co u maluszka i ciaza tez wychodzi starsza o 2 dni. Maluch ruszal sie baardzo :-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

@ratatujek duomox tez mi zalecila jesli bede miec zapalenie zęba także na pewno jest bezpieczny w ciazy skoro każdy go poleca czasem lepszy lek niż cierpienie, bo dziecko czuje ze cierpisz, może na czas siku nie chodzilas w ciazy jak przyciśnie od razu trzeba chodzić z tym nie ma żartów

@emikaa ja od razu swojego w 4tyg powiedziałam ze będę chciała do konca juz brać no i spoko

No moze i mi przedłuży bez problemu, teraz to boje sie znowu, będę chciała podejrzeć na Usg maluszka, ale tak bardzo sie boje bo ostatnio właśnie w 8 tyg usłyszałam średnie wieści:/ wierze głęboko i mam nadzieje ze jak serduszko zaczęło bić to bedzie biło, ale wielki strach jest mimo wszystko.

No moze i mi przedłuży bez problemu, teraz to boje sie znowu, będę chciała podejrzeć na Usg maluszka, ale tak bardzo sie boje bo ostatnio właśnie w 8 tyg usłyszałam średnie wieści:/ wierze głęboko i mam nadzieje ze jak serduszko zaczęło bić to bedzie biło, ale wielki strach jest mimo wszystko.

będzie dobrze musi byc

reklama
Za necia11 babka ziemniaczana :-) polecam :-) mam recepte na antybiotyk duomox podobno bezpieczny w ciazy. Moj rodzinny nie przepisze mi nic,takie ma podejscie do ciazy. Wysyla do gin. A od gin mam ten antybiotyk

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
A badanie moczu robiłaś? Wczoraj? Jak jest ten monural to może warto zamiast antybiotyku...

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry