reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ale Żeście naprodukowały.
Ja płacę za wizytę 80 zł i na każdej mam usg.Pewnie to też zalezy od miejscowości.
Na prenatalne jadę do szpitala w Szczecinie ☺, tam nigdy nie byłam więc nie mam pojęcia jakie mają podejście.
Morawka ...duże dziecię, mnie tam cieszy że napisałaś że wszytko dobrze.

Czy też tak macie że nie możecie nIczym ugasić pragnienia. Nawet woda- moja ukochana przestaje dawać radę.

W pierwszej ciąży miałam cukrzycę. ..w drugiej nie- zobaczymy teraz. Ale jak zobaczyłam ze piszecie o piciu tej glukozy. ..wrrr aż mnie zemdliło.
Tym bardziej że ja słodyczowa nie jestem. ..więc dla mnie to też tragedia.

PozdrawIam Was ciepło.Spokojniej nocy.

U nas ostatnio słonecznie tylko kilka stopni w plusie.Taka standardowa zima szkocka.
Za..necia mi nonstop jest zimno.
Ratatujek oby szybko minęło Ci te zapalenie.
Morawka super wieści.Tak usg wylicza wiek ciąży na podstawie rozmiaru dziecka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Angelika... No jak glukoza moze byc gorzka?
Ja bym na pewno beltala dalej niz widzę.
atfk ja tak mam, nierozlacznie z butla wody , wlasnie jest mi super niedobrze i próbuje "sie napić " ale nie idzie [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry