reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Jestem wściekła! [emoji44]
zadzwonili do mnie i odwołali moja dzisiejszą wizytę bo... "Pan doktor nie da rady dojechać" ?!
Co my na Syberii żyjemy?
następny termin za tydzień... grzecznie podziękowałam...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na zwykłym usg raczej nie, chociaż mogę sie mocno mylić i tego Ci życzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
za necia moj gin ma dobry sprzęt ostatnio tez w 12 tyg mi powiedzial, ze syn i byl pewny na 99%aż mnie zdziwil, zobaczymy tym razem gdyby to byl 13 tydz to prędzej na pewno juz by wiedział nie wiadomo czy maleństwo sie odsloni tez

@AniaCk teraz to od wzdec te bulgotki najszybciej przy pierwszej ciazy to w 20 ty a w drugiej w 16tyg można czuć ruchy

a mnie przeziębienie wzięlo katar , łzy, co dobre na przeziębienie, można inhalacje z soli fizjologicznej?

@Angelika:) współczuję, ale pomyśl pozytywnie za tydz bedzie więcej jeszcze widac

O nie... Angelika ale pech [emoji20] takie sytuacje niestety sie zdążają ... Ale ja bym sie kłóciła o jutro mocno. Bo z jakiej winy masz czekać aż tydzień ? Niech Ci cos szybszego zorganizują. Ja to zawsze afery robię [emoji2]

reklama
No jeśli ma tak dobry sprzęt to zazdroszczę [emoji4] do tego samego lekarza chodzisz cały czas ?

tak cały czas do tego samego, jakoś mu zaufałam, chodzę do niego prywatnie mimo,że u nas jest na kase chorych, powiem ci ,że nie raz i mniej weźmie nie zależy mu tak na kasie, pogada się z nim, wcale się nie spieszy długo klientki u niego siedzą, starszy gość 50 lat ma, zadbany bardzo i miły. Na godz nie przyjmuję tylko w kolejce się czeka to jedyny minus, ale klientek ma od groma. Dużo moich znajomych do niego jeździ , bo im poleciłam i starsze i młodsze i zadowolone, bo dzięki niemu zaraz miały załatwioną sprawę, bo był ordynatorem w szpitalu. Gość jest tak emocjonalny i tak przeżywa jak coś nie tak personel robi , że stawiał do pionu, przeszedł już 3 zawały. Ostatnio zrezygnował bycia ordynatorem, bo nie zgodził się na to by jego personel (położne) chodziły na chirurgie pomagać i wracały z powrotem, a on powiedział,że później mu ciężarne i dzieci zarażą gronkowcem lub czymś i zburzył się do dyrektora , ale dyrektor to olał więc on powiedziekował i od tamtej pory cały personel się rozszedł więc już mi nie zależy rodzić w tamtym szpitalu, a tam gdzie mój gin mam za daleko i nie będę chyba ryzykować jak zacznę rodzić, no chyba,że ustali cc i każe mi się zgłosić w dniu terminu jak z synem

Do góry