reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Jestem wściekła! [emoji44]
zadzwonili do mnie i odwołali moja dzisiejszą wizytę bo... "Pan doktor nie da rady dojechać" ?!
Co my na Syberii żyjemy?
następny termin za tydzień... grzecznie podziękowałam...

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Na zwykłym usg raczej nie, chociaż mogę sie mocno mylić i tego Ci życzę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
za necia moj gin ma dobry sprzęt ostatnio tez w 12 tyg mi powiedzial, ze syn i byl pewny na 99%aż mnie zdziwil, zobaczymy tym razem gdyby to byl 13 tydz to prędzej na pewno juz by wiedział nie wiadomo czy maleństwo sie odsloni tez

@AniaCk teraz to od wzdec te bulgotki najszybciej przy pierwszej ciazy to w 20 ty a w drugiej w 16tyg można czuć ruchy

a mnie przeziębienie wzięlo katar , łzy, co dobre na przeziębienie, można inhalacje z soli fizjologicznej?

@Angelika:) współczuję, ale pomyśl pozytywnie za tydz bedzie więcej jeszcze widac

O nie... Angelika ale pech [emoji20] takie sytuacje niestety sie zdążają ... Ale ja bym sie kłóciła o jutro mocno. Bo z jakiej winy masz czekać aż tydzień ? Niech Ci cos szybszego zorganizują. Ja to zawsze afery robię [emoji2]

reklama
No jeśli ma tak dobry sprzęt to zazdroszczę [emoji4] do tego samego lekarza chodzisz cały czas ?

tak cały czas do tego samego, jakoś mu zaufałam, chodzę do niego prywatnie mimo,że u nas jest na kase chorych, powiem ci ,że nie raz i mniej weźmie nie zależy mu tak na kasie, pogada się z nim, wcale się nie spieszy długo klientki u niego siedzą, starszy gość 50 lat ma, zadbany bardzo i miły. Na godz nie przyjmuję tylko w kolejce się czeka to jedyny minus, ale klientek ma od groma. Dużo moich znajomych do niego jeździ , bo im poleciłam i starsze i młodsze i zadowolone, bo dzięki niemu zaraz miały załatwioną sprawę, bo był ordynatorem w szpitalu. Gość jest tak emocjonalny i tak przeżywa jak coś nie tak personel robi , że stawiał do pionu, przeszedł już 3 zawały. Ostatnio zrezygnował bycia ordynatorem, bo nie zgodził się na to by jego personel (położne) chodziły na chirurgie pomagać i wracały z powrotem, a on powiedział,że później mu ciężarne i dzieci zarażą gronkowcem lub czymś i zburzył się do dyrektora , ale dyrektor to olał więc on powiedziekował i od tamtej pory cały personel się rozszedł więc już mi nie zależy rodzić w tamtym szpitalu, a tam gdzie mój gin mam za daleko i nie będę chyba ryzykować jak zacznę rodzić, no chyba,że ustali cc i każe mi się zgłosić w dniu terminu jak z synem

Do góry