reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ost miesiaczka 23 pazdziernik

f2w3dqk378090r8f.png
to u mnie 24 stad ten jeden dzien na suwaczku roznicy

reklama
Dzień dobry ;) w nocy znowu męczyły mnie nudności i nie mogłam spać. Teraz jem jajecznicę i zaraz idę z synkiem szaleć w śniegu :D
Ja zawsze widzś dobrze Wasze suwaczki :p na swój nawet nie patrzę, w sumie to nawet nie wiem w którym dokładnie tygodniu jestem :p
A jutro wizyta :D

Ja mam urodziny 25 lipiec i było by cudownie miec taki prezent... Jest możliwe ze urodzę 2 Tyg przed terminem. Ja tez sie urodziłam przed terminem. Moja mama pozeczki zbierała w ogrodzie a tu bach chce mi sie juz na świat [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez jutro wizyta na 15.nie moge sie doczekac znowu zobaczyc dzidzie.

f2w3dqk378090r8f.png
fajnie zazdroszczę

a ja patrzyłam na każdym kalkulatorze na necie według ostatniej miesiączki wychodzi 31lipiec urodziny męża, no ale gin wyznaczył 3sierpnia. Moj syn nie chcial wyjść na świat,ani rozwarcia nie miałam, chociaż i tak cc mnie czekało teraz nie wiem jak ocenia czy Sn czy cc

Ja też za 2 tyg mam u swojego 19 stycznia, a następnego dnia jadę na prenatalne. Będę w 12 tyg więc już będzie kawał człowieka.
Powodzenia na wizytach. Samych dobrych wieści.

reklama
Ja jutro dopiero o 19:30 mam wizytę i już się doczekać nie mogę eh.
Wyniki krwi zrobiłam wczoraj, zarówno TSH jak i toxo mam w normie. Toxo będę badać przez całą ciążę, bo nigdy nie chorowałam i nie mam przeciwciał.

Do góry