reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Dzień dobry mamusie.
Ja tradycyjnie w pracy. Właśnie zjadłam śniadanie i biorę się za robotę.
Dziś rano doznalam szoku jak Zobaczyłam jak mi bebzolek urósł. Zaraz wrzucę. Pamiętam że z Kają też tak miałam. ..nagle się pojawił. Gdzieś wyczytałam że macica zaraz będzie wielkości grejfruta...u mnie to chyba pomelo.

reklama
Hey :-) dwa dni pracowalam i ciezko nadrobić. Tak na raty bede pisac bo nie nadrabiam i nie wiem czy dam rade :p

Sensual strasznie mi przykro :-(

Dziewczyny proszę mi strescic kto i na którą ma wizytę? Bo w oczy poki co mi sie dwie rzuciły w oczy. Oczywiście czekam na zdjęcia :-)

A ja wczoraj miałam pierwszą chyba zachciankę, ale byłam najedzona i się nie skusiłam, mój mąż robi sobie zawsze barszczyk i zalewa wrzątkiem, ja ogólnie nigdy nie lubiłam pić barszczu samego z kubka nawet na weselach , jedynie z ziemniakami jadam, a tu nagle wczoraj jak mu zalewałam tak mi ten zapach się spodobał ,ze aż się czaiłam gdyby nie popieprzył tyle do kubka to pół bym mu wypiła z pewnością :p

lubię to stronkę ciąża tydzień po tygodniu jest opisane fajnie i filmik do każdego tygodnia Link do: 10 tydzień ciąży - tygodnie ciąży - Babyonline.pl

@Angelika:) zobacz co piszę na tej stronce cytuję "Pod koniec I trymestru możesz zauważyć, że twoja psychika zaczyna płatać figle tobie i twojemu otoczeniu. Możesz stać się bardziej drażliwa i skłonna do płaczu" hehe także się nie martw o to jakie masz obawy i humorki.

Ale jutro mam nastepna wizyte z usg wiec nam nadzieje ze termin sie unormuje .

f2w3dqk378090r8f.png
dobrze pokazuje , ja widzę u ciebie 10 tydz i 3 dni, ja też mam na 3 sierpień, a kiedy miałaś ostatnią miesiączke? Mój mąż urodził się 31 lipca, ale by był nr jakby w ten dzień syn przyszedł na świat

E-O ja mam to samo z zazdrością !! Żyjemy w bardzo luźnym/tolerancyjnym związku ale w ciazy to po prostu ma mi chodzic przy nodze!![emoji23] śmieszne to jest, wczoraj koleżanka zadzwoniła to myslalam Że pęknę z zazdrości !
Ja wczoraj wieczorem miałam smaka na ciasto z kremem cytrynowym, gdyby nie to ze była juz 23 to bym wysłała mojego na poszukiwania. Mimo tego ze przespałam wczoraj cały Boży dzien to i tak spałam 10h w nocy. Szefowa na szczęście mi napisała ze mogę Zostać w domu... Bede spac [emoji1][emoji1][emoji1]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
ja tam jakas bessenna w nocy jestem, to sikanie mnie wkurza ciągle budzi i to boli później brzuch ja pójdę później. Rano wstaje o 4potrafie napalić w piecu o 5 rano szykuje syna do przedszkola, bo moj przed pracą musi go zawieźć , a później sprzątam do 7 i po tym prześpię sie do 9 i tyle. Dzis sobie leze, bo o 12 będę robic rosol jakoś chęć mnie naszła, a moj syn to w ogóle uwielbia

Do góry