Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam tylko mdłości i wymioty. Dzisiaj (nie zapeszać) jakoś lepiej się czuję i udało mi się zjeść zupę grzybowa z dokładką nawet ☺ gorzej jest z mięsem...na wędliny patrzeć nie mogę wogole...już ponad dwa tygodnie mięsa nie jadłam...Dziekuje za mile przyjecie :-)
Dziecie nakarmione i przebrane wiec mam minutke, puki siedzi w zabawkach ;-)
Ja to wiedzac, ze bedziemy sie starac o rodzenstwo dla malutkiej zostawilam wszystkie ciuchy ciazowe, ale z racji tego ze po ost ciazy zostalo mi +15kg to chyba i tak trzeba bedzie cos kupic wiekszego :-/
za_necia11 ja i mezo z czworki dzieci jestesmy wiec i u nas nie moze byc inaczej
marii19 u mnie tez malo objawow, jedynie calodobowe mdlosci :-( . W ost ciazy tez tak mialam od 5 do 10 tc :-/ takze pocieszam sie , ze jeszcze 3 tyg hihi
Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
Z tego co dobrze rozumiem to drugi trymestr zaczyna się od 13 tygodnia ciążyU mnie tez przechodza tylko zupy, ale i tak popoludnia i wieczory sa okropne :-( byle tylko bylo dobrze,reszte jakos sie zniesie :-) kiedy zaczyna sie 2 trymestr?
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom