reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Oscypek jest bardzo słony. Dlatego mi sie chce, łamie sie smak słodko-kwaśna żurawina.
No mojemu np sie podoba sex z takim brzuchem.
U mnie puree z buraczkami i jajko sadzone [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oscypek jest bardzo słony. Dlatego mi sie chce, łamie sie smak słodko-kwaśna żurawina.
No mojemu np sie podoba sex z takim brzuchem.
U mnie puree z buraczkami i jajko sadzone [emoji13]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
może dlatego,że kobieta ma pełniejsze kształty , słyszałam,że facetom ogółem podobają się kobiety w stanie błogosławionym, ;) same piersi są inne

Ja też w tej ciąży nie mogę pić gazowanego.
Ikulka fajnie masz.Ja po nocnej zmianie jak wracam to najpierw musz dzieci ogarnąć potem idę dopiero spać na kilka godzin jak mi dadzą pospać.
Nusia123 trzymam kciuki.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Aga u mnie tak samo było o obydwie ciąże starałam się ponad rok i to ze wspomagaczami.Od urodzenia młodszej córki minęło ponad 4 lata i przez ten czas nie udało się zajść.Ale tak w czerwcu zdecydowałam że już nie chcę mieć więcej dzieci a tu taki zonk.Jak widać jak psyche może blokować przy zajściu w ciążę.

Ja też jestem z tych co zupy lubią.
Trochę poganialam po tych lekarzach z córka, z lekką ogarniam i obiad robię. ..i czuję się jakbym maraton przebiegła. Mam nadzieję ze to zmęczenie przejdzie wraz z końcem trymestru.
Miłego popołudnia Wam życzę

A ja w ogóle miałam sobie kupić nowe staniki.Z racji wielkich piersi kupuje markowe i nie są tanie.Więc teraz nie wiem czy kupować czy nie bo nie wiem czy piersi mi jeszcze urosną czy nie.
Aftk biedna córcia.
Aga ja też jestem z UK ze Szkocji dokładnie Dundee.I też już się nie mogę doczekać tego 12 tc.

reklama
Tak straszne jest pobieranie dzieciom krwi.Moje w zeszłym roku miały pobierane na badania genetyczne po 3 próbówki.U nas to robią w szpitalu na specjalnym oddziale dziecięcym.Dlatego chcę by maleństwu od razu z krwi pępowinowej zrobili badania po porodzie a nie go kłuli.
U nas używają tego kremu na rozszerzanie żył on też działa trochę przeciwbólowo.
Dzag82 tak dobrze pamiętasz.

Do góry